夫婦情感

跳至

首頁
12345...13

尾頁

水晶宮

原文章由 麟媽媽 於 08-10-31 10:50 發表
你姐夫真係可以做影帝!
點可能兩邊十幾年都瞞得掂?!
我怕佢又係呃另一邊,
個邊生埋仔都唔知有你家姐咋...
你家姐跟左佢十幾年,真係好慘。

...

mouth: 係啦,如果兩邊太太都以為自己係正印,咁個老公點編排時間响兩頭家瞓呀?莫講話晚晚唔番屋企瞓,就算係一日半日無番屋企過夜,都形迹可疑啦...又會瞞得咁好,兩邊都無出事既?mouth: mouth: mouth:

禁止訪問

水晶宮

唔知有仔嗰邊嗰位太太有無蒲BK呢...?如果佢知道自己隻佬咁暪佢,真係會不知所措囉!仲要有細路...
原文章由 joanne831 於 08-10-31 10:55 發表
有可能同有仔嗰邊講去外地做野e.g.澳門.....

又或者個女人唔係香港住嘅,但個死佬話工作要長駐香港,禁啱比人影相嗰日係黎左香港玩law

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

其實個女人同樓主姐夫會唔會都係對方既初戀情人
散咗之後就同咗樓主姐姐一齊
後嚟個女人主動搵返姐夫
不過姐夫話唔會離開姐姐
所以個女人都唔介意做第三者
有咩節日都唔駛姐夫陪
所以姐夫咪可以享齊人之福?

不過最恐怖既係姐夫會唔會同個女人註咗冊?

男爵府

畀面勳章

希望只係”點錯相”啦...

子爵府

樓主~~唔好介意~~我覺得你家姐真係好白痴!!見到人地依家有個仔先諗住生..唔好為左鬥氣而生個小朋友出黎喇..唔該!!何況佢依家都43歲人架喇喎~仲生!?既然佢都講到個女人忍到既~佢都要忍..咁就無謂講咁多野喇...多一事不如少一事喇~不過就要個老公同返佢註冊先..話哂佢地有共同既物業.如果你姐夫一個唔該走先..咁個身家點算呀?個男人不義先就唔好同佢講情喇~講金好似實際好多喎~

水晶宮

原文章由 ABBC 於 08-10-31 11:15 發表
樓主~~唔好介意~~我覺得你家姐真係好白痴!!見到人地依家有個仔先諗住生..唔好為左鬥氣而生個小朋友出黎喇..唔該!!何況佢依家都43歲人架喇喎~仲生!?既然佢都講到個女人忍到既~佢都要忍..咁就無謂講咁多野喇...多一事 ...

咁我都同意...無謂因為一時意氣而去生小朋友囉!咁生個小朋友出黎做乜先?生出黎都要教嘛!同埋小朋友所有事都要父母憂心!坦白講,女人有咗小朋友之後,個專注力都會全部响哂個小朋友身上,顧得個仔都無心情無時間去諗愛情呢樣野架啦!隻佬個地位自然屈居第二,咁家姐原本無打算生仔,依家又做乜為咗咁既男人而去冒險生小朋友呢?四十三歲高齡架喇!唔值得咁做囉!

禁止訪問

珍珠宮

又唔可以話一時意氣生仔既,始終女人都想有自已親人。我都覺得家姐點解多年來咁蠢,冇話為自已打算下咩?!又唔註冊又唔生仔!當然,生仔唔係為縛住男人,而係為自已有一親人呀!

原文章由 ABBC 於 08-10-31 11:15 發表
樓主~~唔好介意~~我覺得你家姐真係好白痴!!見到人地依家有個仔先諗住生..唔好為左鬥氣而生個小朋友出黎喇..唔該!!何況佢依家都43歲人架喇喎~仲生!?既然佢都講到個女人忍到既~佢都要忍..咁就無謂講咁多野喇...多一事 ...

珍珠宮

唔好踢爆先啦,我驚你家姐其實懵盛盛做左人二奶都未知呀!

男人一開始就話唔生仔唔註冊,你地唔覺得奇咩?自斷後路咩!至多話遲d先考慮遮!

佢仲可以日日返屋企?一係果個女人忍足十年,一係果邊唔係hk住,所以唔知男人另外有人!

大宅

好同情妳家姐......
但如果係我,我就接受唔到啦。唔知就話唔知,知就一定要解決!我有感情潔癖,決對唔會同人分老公!既然唔係全心全意對我,我都唔會要!
但個個人既做法唔同既,又唔可以幫妳家姐決定。妳維有同妳家姐講,無論點樣,你地都會支持她,有唔開心一定要搵你地傾訴…

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個女人一定知男人有老婆, 自己係第3者, 點會有人容許自己個老公長期唔係屋企, 果女人會否係舊情人, 再相遇之後...就發展到現今情況, 相對地佢都唔知自己係第一者定第3者! 加上個男人肯負責(可能已註冊), 供養自己+小朋友, 咁咪拖住先!!

翡翠宮

有三條路你家姐揀啫, 一係隻眼開隻眼閉繼續當無件事發生 (不過都好難話曬都有條刺響到) 一係就要個男人同佢交待清楚件事, 容許佢響齊人之福 正如你話個女人咁多年都暗訝底無爭過任何野, 咁可能佢都會可以做到你家姐大時佢係細, 好好咁尊重你家姐呢 第三條路就係踢爆左後隱居囉, 老實講佢實5夠個女人黎啦 5睇憎面都要睇佛面個小朋友無罪架嘛 唯有自動放棄囉
原文章由 mastergirl 於 08-10-30 19:48 發表
我大家姐, 43年歲, 20歲讀書時已經拍拖.

佢26歲個年結婚, 姐父和家姐一早協議咗唔生仔, 所以冇生.

上星期家姐個朋友係ocean park 見到姐父同一個ok 靚的女人和一個太約10歲8歲大度的小朋友玩hello 喂!!

個朋友仲 ...

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

試探吓佢, 睇吓佢有嘜反應, 見步行步

珍珠宮

crazy呀,如果比我知道自已個死佬同人註冊又供養人,我殺佢都似!真係好大打擊呀!你家姐的朋友真係好做唔做,話比家姐知替死咩?!

原文章由 cy101 於 08-10-31 11:51 發表
個女人一定知男人有老婆, 自己係第3者, 點會有人容許自己個老公長期唔係屋企, 果女人會否係舊情人, 再相遇之後...就發展到現今情況, 相對地佢都唔知自己係第一者定第3者! 加上個男人肯負責(可能已註冊), 供養自己+小 ...

珍珠宮

踼爆左個男人冇避忌就未必日日返屋企喇,老實講,邊個唔想親近個仔多d?!咪亂來呀……

原文章由 ringoivy 於 08-10-31 11:54 發表
有三條路你家姐揀啫, 一係隻眼開隻眼閉繼續當無件事發生 (不過都好難話曬都有條刺響到) 一係就要個男人同佢交待清楚件事, 容許佢響齊人之福 正如你話個女人咁多年都暗訝底無爭過任何野, 咁可 ...

民房

我都係咁諗, 可能人地至係大婆, 容忍個老公出面有第二個都唔出奇呀, 果邊個女人為左個仔, 就為有死忍, 最賤都係你姐夫 !!!!

原文章由 VKwan 於 08-10-31 11:38 發表
唔好踢爆先啦,我驚你家姐其實懵盛盛做左人二奶都未知呀!

男人一開始就話唔生仔唔註冊,你地唔覺得奇咩?自斷後路咩!至多話遲d先考慮遮!

佢仲可以日日返屋企?一係果個女人忍足十年,一係果邊唔係hk住,所以唔知男人另外有人! ...

侯爵府

有無check過見到疑似姐夫的男人去ocean park個日個時間, 妳姐夫去咗邊?

[ 本文章最後由 YingYing05 於 08-10-31 12:20 編輯 ]

別墅

問清楚先la...可能係誤會....

大宅

真系講又死...唔講又死...
講左,就算唔分開.件事揚左.個男人就會享齊人之福既啦...
不過叫你家姐向你姐夫講話想注冊..睇下個男人有乜反應先啦.

首頁
12345...13

尾頁

跳至