自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

一句,垃圾樣衰又口臭無家教,唔怪得知無生意啦,走人
係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

侯爵府

或者下次打扮得好d然後再入去,玩殘佢
係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

真係好差

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

無入過這間鋪,d衫好貴

複式洋房

回覆樓主:

抵佢咁鬼靜

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主唔使勞氣
咁的人果然只有資格做呢D三四線牌子GE SALES

男爵府

期待將軍澳果間快啲執。佢個舖位好大,但長期無人行,真係浪費地方,開多幾間親民嘅舖頭仲好啦!

水晶宮

環保接龍勳章

呢間又貴, 又唔靓, 好耐無入

同埋佢間SHOP(don't remember which branch) 燈光好暗, 根本睇唔到衫

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

szesze_lam 發表於 16-7-15 15:30
哩間野係本地BRAND, d sales個個都著到好"恆", 佢初初開店時我有入過去睇. 但貴得太離譜, 所以以後唔會入去 ...

呢啲垃圾牌子幫襯嚟做乜呀? 某日病病地醒起要買禮物比人, 求其波鞋運動褲加殘殘地T shirt, 行入LV都唔知幾好服務, 國際大品牌自有成功之處,爛鬼本地薑就學人扮上菜,點幫襯得落

別墅

回覆樓主:

我覺得呢間野啲衫唔值呢個價

子爵府

little06 發表於 16-7-15 15:33
我都想知點解喱間野頂到咁耐,平時見都冇你乜人入去睇。我諗佢背後老闆條水一定好充足。
...

因為間舖係大陸做生意,差唔多間間舖個個月都過百萬生意,所以我估哩個brand主力應該係係大陸

大宅

樓主:唔知你講Lee位係唔係金毛妹!佢態度係勁差架,對眼生係頭頂度,問多句唔想答!另外個八x都系差無幾!!!請着Lee-亭員工,間公司真係等執

子爵府

回覆:新蒲崗initial 女sales狗眼看人低

間野好大味, 扮香, 香到臭, 好少睇, 亦唔值得睇

男爵府

朗豪坊果間一樣咁衰!
上個月等人果時迷迷懵懵入左去,睇岩件白恤衫,成千二蚊,試完覺得好fit就要啦!跟住再睇其他野,有個好高的短髮女sales狂sale我長背心,長到落腳果種!跟住我攞起一件減價的打底裙,減價左都要400,咁就試埋啦!長背心真係唔係我style,試完出嚟佢又執一堆衫入去俾我試,我話唔使啦,我覺得唔好睇!個sales開始翻白眼,死叫我要勇於嘗試新野,跟住我電話響,老公打嚟話差唔多到,問我係邊層,我講完電話之後,佢繼續sale,仲話我成日著一種風格的衫,老公會睇到悶,依家出面咁多女仔好識打扮balabala!唔知佢咁講咩意思!我唔答佢!之後我話就要白恤衫同打底裙得啦,佢仲狂sale我長背心同一條裙,我話唔需要啦!佢話買滿幾多join member之類,我都無理裙!之後佢攞起一件T恤,話呢件200咋,嫌果d貴咪買呢D翻去著嚟訓覺咯!態度超輕佻,我唔係唔幫襯喔,我都買左1600幾啦!
之後越捻越嬲,應該一件都唔買!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

所以網上服裝大行其道係有原因既, 至少唔使受SALES D 無品嘴臉

大宅

厘間鋪,我經過都會行快幾步,臭到嘔

子爵府

D quality 其實同 Zara 冇咩分別...d design 亦不是我杯茶....唔明點解會賣到咁既價錢...

大宅

我隻佬好憎呢個牌子
下欄扮上菜
人地super brand服務都好好
係呢個brand先咁井底蛙

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

peonica 發表於 16-7-15 14:36
據做過佢office 的人透露,呢間野人事關係極度複雜,而且唔按常理出牌,請人只睇樣。
唔知果位sales 咁囂張 ...
我之前IN過 個HR 成條死8婆樣 一開聲又串 好興幸我見唔成

首頁
12345...7

尾頁

跳至