美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前有bk mami介紹我去 www.hkbelle.com 買bicelle & skin ceuticals 護膚品,但係唔知點解呢2日開唔到,我又唔見左個sales d資料,有無人知咩事?係咪金融海嘨後俾水沖左去呀!?

我d護膚品就用晒喇,急要呀!有無人幫到我呀! thanks!

別墅

原文章由 sheunglam89 於 08-12-8 01:36 發表

HI 月月

我終於都有KEEP住上黎喇.

你近排點呢? 你EMAIL下你D近況比我丫,

好掛住你呀

你點會估到我係邊個GA?

我呢排好忙AR,之前話搵你買野,但一路都無打俾你,拖到依家仲未搵你添

禁止訪問

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

別墅

原文章由 pug902 於 08-12-3 23:56 發表
hi, 可唔可以PM我 個BUYER係YAHOO個A/C呀....

THANKS A LOT

你PM sheunglam89 咪得囉,佢都現左身啦

別墅

原文章由 藍貓仔 於 08-12-3 22:27 發表
我因為做laser facial,需要b5gel, 我之前用過,知道啲貨啲質地,我買咗b5gel,bioderma hydrating mask, bioderm sensitive
spray, sample bicelle cream.我之前响千x草買, ...

LA MENTE機依家好貴AR,如果唔係我都想買黎用AR,真係知得太遲mouth:

別墅

原文章由 sheunglam89 於 08-12-3 02:49 發表
水貨 = 無經香港代理, 直接美國或法國等地直接返.

好似出面卓悅D日本奶粉咁!

我呢水貨又有行貨又有. 正所謂, 要水貨有水貨要行貨有行.

假貨...老實講, 呢D又唔係LV/ SKII....做假野都唔會搵呢D牌子啦. ...

咁又係,搽上面真係現哂形,所以我都係幫你買GA,不過你唔知我係邊個GA啦,你有咁多客仔

大宅

認識瑞士牛牛第一回

hi, 可唔可以PM我 個BUYER係YAHOO個A/C呀....

THANKS A LOT

大宅

我因為做laser facial,需要b5gel, 我之前用過,知道啲貨啲質地,我買咗b5gel,bioderma hydrating mask, bioderm sensitive
spray, sample bicelle cream.我之前响千x草買,真係貴咗
而家同湘林買,唔使下下放工趕去尖沙咀,我是在屯门交收,平咗又方便,如果你唔放心(正常心態,我開頭都冧住試下),你試買你在
counter 買的貨品比較一下,我都係聽口碑和買少少試下。佢啲貨係正貨。

我之前都係bk認識阿kat買咗la mente 機,其他link我就唔敢包但

bk friends個個都係精明嘅消費者和格價專家,佢地嘅口碑都信得過。討論區講嘅產品,如果啱我都會買來試試,eg,ipsa foundation 及zino instant smooth。

大宅

原文章由 lawrence77 於 08-11-28 09:46 發表
我想問係湘琳賣的護膚品是水貨定係正貨, 我第一次上網買嘢, 希望知多d

禁止訪問

大宅

any one can tell me

原文章由 lawrence77 於 08-11-28 09:46 發表
我想問係湘琳賣的護膚品是水貨定係正貨, 我第一次上網買嘢, 希望知多d

別墅

我都想知多d
其實護膚品既水貨同正貨有咩分別?
如果電器就話保養問題,咁護膚品係咪應該分真貨同假貨?

大宅

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我之前同你用電話講, 冇用過e-mail架

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我登記左了
點做VIP? 我想知co2 mask幾錢呀

禁止訪問

大宅

原文章由 ~月月~ 於 08-10-31 04:56 發表
我都收到AR,原來我係YAHOO買開野果個人佢真係叫湘琳,我地講緊既係同一個人黎
佢好似多左好多野賣,仲多過YAHOO拍賣
我做緊MTS,一定要用CO2 GEL MASK,依家佢都有得賣,真係好AR,唔駛怕買到假貨啦 ...

hi, 可唔可以PM我呢個BUYER係YAHOO個A/C呀....THX

男爵府

請問....我收到湘琳個EMAIL話可以將所有BK會員轉做VIP, 同叫我要先入去登記左做會員之後SEND返EMAIL去佢地果個info@####.com (我之前同佢聯絡開都唔係呢個架) 佢話EMAIL返我證記既EMAIL/ 名/ 電話, 我SEND左之後收到佢地EMAIL話已經UPDATE左, 但VIP個價要系邊到先睇到呢?

首頁

尾頁

跳至