美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前有bk mami介紹我去 www.hkbelle.com 買bicelle & skin ceuticals 護膚品,但係唔知點解呢2日開唔到,我又唔見左個sales d資料,有無人知咩事?係咪金融海嘨後俾水沖左去呀!?

我d護膚品就用晒喇,急要呀!有無人幫到我呀! thanks!

大宅

原文章由 凱晴 於 08-10-31 18:37 發表

新果個係> www.shopping-skincare.com

不過佢EMAIL同我講, 我係舊會員, 會轉我做VIP, 唔同價錢, 會平D

不過我ADD左未見平D, 打左去問, 佢話要系備註到寫返"收到EMAIL 係VIP" 佢話會計返個VIP價. 仲有, 佢話VIP要 ...

Thanks! 好彩搵返佢,如果唔係要喺出面買貴野喇!

大宅

原文章由 ~月月~ 於 08-11-2 01:36 發表
你地多數會買咩GA?有冇推介AR?

我用開Bicelle B5 Gel同埋 DDF Erase Eye Gel, 佢真係平出面好多架! 同埋服務態度都好好,有咩唔明都可以問佢!

大宅

原文章由 ~月月~ 於 08-11-8 01:11 發表

B5 GEL我都有用,好似係皇牌黎

我用緊Exuviance Hydrating Eye Complex,係湘琳介紹我用ga,我覺得好好ar,咁DDF Erase Eye Gel好唔好用?

DDF Erase Eye Gel 去黑眼圈幾好架! bk 好多mami 都係咁講,所以我先用佢!

首頁

尾頁

跳至