懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我見到太古城(包括入面附近商場)............
有好多亞B啲洋毛低衫賣.........
由40-300蚊不等............
我唔知買邊隻好.........
我摸過啲質料.........
當然...........
貴嘅好啦........
但係亞B一月出世.........
唔著得幾耐..........
但係平嘅又唔舒服.......
貴嘅轉頭又唔著得.....
真係唔知點決擇............

複式洋房

Personally, I think there are many more better choice than cool clothes to keep bb warm. However, I bought one minimoto No.2 just in case.

男爵府

好媽媽勳章

我喺千色店買嘅,日本製,質地好靚,$66件。

大宅

bb著羊毛底衫都要打底架, 著件棉質和尚袍先, 再著羊毛底, 再著面衫, 千祈唔好俾佢揩到d毛, 會敏感.... 所以如果織冷衫, 都要佢大個d先好著
仲有, 1月係極之凍架, 今年仲可能早凍同埋凍過往年, 要日日著黎打底都未定, 買定至少7件啦

大宅

花園街買o個d都係日本製, 30幾蚊件, 都ok架

大宅

畀面勳章

花園街邊個位置呀?係咪都係和尚袍款式黎架??真係夠暖架喇???唔好意思咁多嘢問!!

首頁

尾頁

跳至