自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原來做過, 廉政行動2016, 有啲印象

李澤楷早前被讀者「爆相爆片」影到同新女去東京,原來呢個新女就係應屆香港小姐季軍—郭嘉文。(相關新聞﹕ http://bit.ly/2a60lx1 )

郭嘉文係應屆港姐出身,除咗參選嗰時是非多多之外,獲選後就即刻同大台簽咗長達八年嘅長約,仲獲安排拍住陳展鵬拍邱禮濤監製嘅劇集《廉政行動2016》,上位可以話係快過麥明詩同龐卓欣。

不過其實郭嘉文有得簽長約都係因為,麥明詩同龐卓欣扭計唔肯簽長約咋,所以大台捧咗佢一陣之後,就安排佢去《東張西望》做主持。雖然佢都係有得keep住曝光,不過睇番資料,郭嘉文淨係拍《廉政2016》嘅時候威過一陣,o依家除做主持之外都冇咩機會見到佢,最多都係喺新劇《一屋老友記》入面客串下咋,就算拍廣告都幫番大台喺農曆新年講兩句咁。

伯爵府

下乜呢個女仔係港姐黎嫁
我覺得佢請野有鄉音

禁止訪問

公爵府

個樣好普通喎

子爵府

畀面勳章

小超搞乜又突然搞番女人?有錢人真難捉摸..........

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆樓主:

原全無印象,平凡人一個

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔識個女仔

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

個樣唔掂

侯爵府

回覆樓主:

我淨係記得曾傳佢讀書時問人借咗錢唔還。

公爵府

回覆:《東張西望》主持撻着李澤楷?揭口罩女真面目

Hey有錢人用量取勝架嘛

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

BB防敏心得分享勳章

無咩印象, 老友記佢係咩角色

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

skyfree333 發表於 16-7-20 16:05
Hey有錢人用量取勝架嘛

無錯,咩類型都玩下,反正咩要求都得,個女唔係靚,但到食得下呱,都有身材麻

唉,男人,食嘅都係咁上下

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

tikchi 發表於 16-7-20 16:06
無咩印象, 老友記佢係咩角色

係囉,做過邊位路人呀?

公爵府

引用:Quote:skyfree333 發表於 16-7-20 16:05 He

原帖由 cindy618 於 16-07-20 發表

無錯,咩類型都玩下,反正咩要求都得,個女唔係靚,但到食 ...
正如好似個老婆又正又索都會搵件又豬又肥嘅偷食
新鮮感依家野 佢依d有錢人點玩都得又無手尾 唔同身材唔同樣唔同feel都食下

大宅

甄太太 發表於 16-7-20 15:58
錢解決到的問題, 就唔係問題喇....哈哈哈

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:小超搞乜又突然搞番女人?有錢人真難捉摸..

原帖由 甄太太 於 16-07-20 發表
以佢身家,搞物都duck,人生苦短,荷包苦脹。

你若盛開, 蝴蝶便來!

子爵府

以男朋友計, 季軍跑嬴了冠軍10A 超過10絛街, 林作VS RICHARD, 冇得揮

子爵府

畀面勳章

超級特務 發表於 16-7-20 16:25
以佢身家,搞物都duck,人生苦短,荷包苦脹。
唉,同人唔同命,我就.............荷包無水+嫌命長!

首頁

尾頁

跳至