跳至

首頁

尾頁

大宅

第一班:1F/2G/3H
1. smileynemo
2. wantan
3. olson
4. 竹兒
5. happy misslui
6. cadence ho
7. sheilayim
8. connieleo

我會做第一班嘅聯絡人,請第一班嘅媽咪於10Nov前 PM我有關資料,請用中文!

1. BK nickname
2. 兒童姓名
3. 出生日期
4. 父母親姓名
5. 基督教服務處會員號碼
6. 媽咪聯絡電話

別墅

please check, thx a lots

複式洋房

Done. Pls check PM.

tks for your coordination..

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

already sent PM to you, pls check!
thanks!

大宅

sheilayim, olson & 竹兒,收到喇!

複式洋房

sent already, thanks a lot!!

大宅

原文章由 happy_misslui 於 08-11-4 23:34 發表
sent already, thanks a lot!!

got it!

大宅

仲爭cadence ho 同 connieleo未俾資料我呀!

複式洋房

Hi, smileynemo

I am original in the second class and I can be the contact, but no one leave me information until now and just one mami reply she will not join. Can I join your group if the first class has vacancy?

大宅

原文章由 Lucrece 於 08-11-10 12:08 發表

I am original in the second class and I can be the contact, but no one leave me information until now and just one mami reply she will not join. Can I join your group if the first cla ...

無人俾資料?又會咁嘅?!我之前講話會等埋今日,如果過左今日佢地再唔覆,我就俾個位妳喇!我聽晚話妳知!

複式洋房

Thank you. Until now, I only received one reply with information.

洋房

原文章由 Lucrece 於 08-11-11 15:27 發表
Thank you. Until now, I only received one reply with information.

我本來係第二班的,如果而家想同Lucrece一樣join埋你地得唔得呢? 但我未有會員編號喎.

大宅

過左deadline都未收到cadence ho & connieleo嘅資料,既然樹媽同Lucrece都想join,咁就俾個位妳地喇!妳地check 清楚時間無問題就PM資料俾我喇!

樹媽,妳要快d申請會員呀!不過,我又見Mrs.Hamster依家申請唔著數,妳不如打去問清楚喇!我等到下星期一17Nov喇!

大宅

第二班開0吾成??慘变姑兒

複式洋房

I've just PM you my information. Thank you.

For the member no., as per mentioned in the other subject, "佢同我講包班的話未入會嘅唔使咁早入會喎(最好12月尾先寄form),如果唔係要比多次會費$100for 09年,如果到報名時未寄到會員卡可以打去問返個no.就得。" Should I apply the member right now? or later?

複式洋房

原文章由 smileynemo 於 08-11-11 20:51 發表
過左deadline都未收到cadence ho & connieleo嘅資料,既然樹媽同Lucrece都想join,咁就俾個位妳地喇!妳地check 清楚時間無問題就PM資料俾我喇!

樹媽,妳要快d申請會員呀!不過,我又見Mrs.Hamster依家申請唔著數,妳不如打去問清 ...

Smileynemo,
I've the same case also, can i join? Thanks!

大宅

well, Ladies, what's going on? 依家第二班仲開唔開得成,我見妳地有五個人?但尋晚Lucrece同樹媽又話想join第一班?

我會聽日打電話去幼潛,因為我記得上次佢話6-8人可以包班,如果係嘅話,咁第一班就維持原本嘅六人(唔計Lucrece同樹媽),而第二班就要揾一多個人。如果一定要八個,咁就大家積極揾人喇!

樹媽,我會問埋membership問題,聽日覆妳!

洋房

原文章由 smileynemo 於 08-11-12 21:19 發表
well, Ladies, what's going on? 依家第二班仲開唔開得成,我見妳地有五個人?但尋晚Lucrece同樹媽又話想join第一班?

我會聽日打電話去幼潛,因為我記得上次佢話6-8人可以包班,如果係嘅話,咁第一班就維持原本嘅六人(唔計Lucr ...

我問左幼潛, 佢地話如果而家申請做會,個有效期只係去到明年(2009)3月,若果係明年1月報名,咁就可以送你明年1-3月的會藉,咁有效期係2009/4/1-2010/3/31,佢話總之你係報名前入會就可以喎. 若果第二班搞得成,咁我會去番第二班. 我已經pm左資比Lucrece.
唔該晒你.

大宅

仲爭兩個先夠八個,要努力揾人!

okay, all cleared!咁既然第二班接近開得成,我地第一班就保留原班人馬,不過,我地暫時只有六個人,請大家嘗試揾下有無朋友想參加!
我都會再PM之前兩位,睇下佢地仲有無興趣!

大宅

今日打左去,我地係146號籌。我問即係點?佢話前面有145個單位(個人/包班)可以揀時間先!
以此計算,我地都幾渺茫!

首頁

尾頁

跳至