自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

就係哩d無常識或無人性既害群之馬,令到裝修工人比人唔好印象,
識人同c6都做三行,有時聽到裝修貨不對辦不似預期比人鬧,真係替用心做野嘅師傅不值

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

kit2004 發表於 16-7-24 01:02

有冇搞錯吖,爆炸鏍c1粒都冇

男爵府

回覆樓主:

成個假天花,如果有事,真係搵佢陪命

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

子爵府

2018復活節勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:你地鬧佢都冇用,咁情況應該報警,再搵公正行

原帖由 chinatea 於 16-07-24 發表
你地鬧佢都冇用,咁情況應該報警,再搵公正行來睇,再出律師信要佢賠償,而唔係同佢親戚講,比人傳話又點?今次係 ...
我老公講左唔再追究。因係佢同佢地熟,識左佢家姐幾十年,佢個女係bb時已經識。比我更早識。佢女結婚我地都有去。所以老公話算我都冇野講啦。

只能係度呻下,唱下佢。

公爵府

我間屋裝修左兩年多,前兩曰我去左買餸,比c6見到走廊個假天花斜左,唔對路佢就爬梯望下,一豆就成個冧左落 ...

好離譜
好彩冇傷到人

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我間屋裝修左兩年多,前兩曰我去左買餸,比c6見到走廊個假天花斜左,唔對路佢就爬梯望下,一豆就成個冧左落 ...

樓主,粗口諧音用字屬違反版規,請即時更改,否則將會作違規處理,謝謝。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:假天花冧左落黎

咁驚

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

d 手工咁差

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:kit2004 發表於 16-7-24 01:02 我間

原帖由 rose-mag 於 16-07-24 發表
樓主,粗口諧音用字屬違反版規,請即時更改,否則將會作違規處理,謝謝。
...
我依家係街,要番到屋企先改到。你改唔改到?

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

kit2004 發表於 16-7-24 13:03
我依家係街,要番到屋企先改到。你改唔改到?

不好意思,版主不能幫會員更改內容,既然你暫時未能更改,可以通融多一點時間,如明早仍然未見更改,本帖將會移走。如你使用新app的話,bk新app有編輯功能,可以按編輯更改內容。甚至删改圖片/相片。謝謝。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

有冇得告? 傷到個頭一世都有之

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

間屋幾大…裝修用7位數字?

伯爵府

HiPP勳章(2)

回覆樓主:

睇你間屋 同我屋企好似 除咗門顏色

我屋企都裝修咗6年多少少
好多嘢都開始見功
遇咗個差嘅裝修cfu. 真係好慘

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

好彩人冇事

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆:kit2004 的帖子

水晶宮

bb1901 發表於 16-7-24 13:37
間屋幾大…裝修用7位數字?

冇2千.因為係全屋連電線,水喉,窗所有野換晒.拆牆....

點知換晒水喉都滲水,幾個廁所無一倖免.廁所淋浴門唔夠兩年就郁唔到.要全換.櫃板係攣唔直,換整都係甘.有次我訓係地,竟然見到個窗台雲石底係有洞架,唔只一個,根本就冇整.甘好易有蟲入到去.佢諗住我地高過窗台睇唔到呀!仲有好多好多.總之不停整啦!

最慘係搵其他裝修佬執.有d都唔願整.肯整既上黎睇我地d油漆,就話:嘩!d油真係好難油....得甘肉酸.點解用呢d地板(佢既好介紹law)等等....

諗起都嬲!

翡翠宮

首頁

尾頁

跳至