家庭理財

跳至

首頁
12345...12

尾頁

別墅

請問有無用來記錄及計算"日常家庭開支的excel檔案"? 如有請email 給我, Thanks!

[email protected]

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都想要,如有請e-mail給我.
Thanks.

大宅

我都想要

洋房

我都想要, 唔該~

大宅

想請問何謂日常家庭開支?
即係搭車...食飯之類.....
我有表但係唔知大家想要咩.....
所以問清楚先啦....
強烈推薦中國人壽~

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 apanman88 於 08-11-3 12:50 發表
所以問清楚先啦....

Can you email to me ?

大宅

醒目開學勳章

我都想要, 唔該~
BABY FACE          HONEY BABY

大宅

認識瑞士牛牛第二回

好易整

不過唔知大家 有咩 項目想放入去入面呢?

例如車費..飲食....

請提供項目 我遲D整出黎 供大家使用!
Kindness is like a key,which rusts if we put it aside.Use it frequently not only could help others but also could help ourselves.

大宅

我想要呀
如食飯, 日用品, 供樓 or 租樓, 保險, 大約哩d支出既開支表
如有send比我丫

原文章由 apanman88 於 08-11-3 12:50 發表
所以問清楚先啦....
:-D

男爵府

原文章由 SY_YAU 於 08-11-3 13:50 發表
好易整

不過唔知大家 有咩 項目想放入去入面呢?

例如車費..飲食....

請提供項目 我遲D整出黎 供大家使用!

pls send to me: [email protected] thx

大宅

Please e-mail to me

子爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Please also send one copy to me:

男爵府

既然個個都想要, 不如 upload 上來啦, 俾各位姐妹一齊 download....

水晶宮

please PM for me.
原文章由 nellyfong 於 08-11-3 16:18 發表
既然個個都想要, 不如 upload 上來啦, 俾各位姐妹一齊 download....

男爵府

我有一個自家製excel表, 內容修改了方便大家使用,但唔知可以點upload俾大家,請指教

大宅

e-mail 比我得唔得呀

原文章由 pylbowie 於 08-11-4 10:32 發表
我有一個自家製excel表, 內容修改了方便大家使用,但唔知可以點upload俾大家,請指教

別墅

我都有一個自製檔, 13頁, 除12個月外, 還有一頁為全年summary,

若某月的開支超出於全年平均數, 格仔會自動轉黃色以示alarm,

每日日常開支分必要及非必要項, 自動計算全月必要及非必要項,

每日開支若超出於500會自動轉色以示警

全年summary頁當然都係自動計算.

不過只能設定每日的開支不超出於十項~~~限制自己不要花費!!

大家為左要開源節流, 真係好花心機啊!! 加油守住自己的血汗錢呀!!

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Kwanaty,

我都想要, 請pm給我.

Thanks,

原文章由 kwanaty 於 08-11-4 10:55 發表
我都有一個自製檔, 13頁, 除12個月外, 還有一頁為全年summary,

若某月的開支超出於全年平均數, 格仔會自動轉黃色以示alarm,

每日日常開支分必要及非必要項, 自動計算全月必要及非必要項,

每日開支若超出於500會 ...

大宅

send埋比我丫, thx

原文章由 kwanaty 於 08-11-4 10:55 發表

每日開支若超出於500會 ...

民房

原文章由 jj2006 於 08-11-4 11:21 發表
send埋比我丫, thx

send埋比我 thanks thanks~
酸酸既青蘋果...
咬耐d先真切感受到蘋果既甜~

msn: [email protected]

首頁
12345...12

尾頁

跳至