自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

睛靈勳章

我幫囡囡開咗個bolg!寫吓囡囡啲日誌咁!而家有好多mami,daddy都會咁做!尋日我同囡囡玩摺紙!將我哋摺好嘅作品!同點解摺紙!嘅來龍去脈寫咗係blog度!
點知今日睇!有個我唔識佢嘅人話低能?真係嬲爆?
請問一個4yrs嘅小朋友玩咩先唔低能呢?定係佢話緊我呀?佢唔通未做過細路?未玩過摺紙?定係唔低得我囡有mami,daddy陪佢玩啲低能嘢呢?
我係自己blog度寫!關佢咩事?佢憑咩去話人低能?有咩資格?唔鍾意就唔好睇!儍家佢?好嬲!好嬲呀

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 nat_natc 於 08-11-2 23:37 發表
我幫囡囡開咗個bolg!寫吓囡囡啲日誌咁!而家有好多mami,daddy都會咁做!尋日我同囡囡玩摺紙!將我哋摺好嘅作品!同點解摺紙!嘅來龍去脈寫咗係blog度!
請問一個4yrs嘅小朋友玩咩先唔低 ...

慢慢你就會見怪不怪
好多無聊嘅人
周圍撩交嗌架
佢哋見激嬲blog主
仲開心添
唔好理佢哋就得架喇
放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

大宅

睛靈勳章

真係唔知啲人諗咩?未做過細路咩?
我明!不過真係好嬲!寫下日誌!都俾人話!我又唔係講人哋!
上嚟講吓!發洩吓!多謝妳!

原文章由 premum2006 於 08-11-2 23:42 發表

慢慢你就會見怪不怪
好多無聊嘅人
周圍撩交嗌架
佢哋見激嬲blog主
仲開心添
唔好理佢哋就得架喇

大宅

我覺得低能果個係佢,唔係你,唔好比d無聊人激親,自己喜歡就ok,洗乜理佢咁多

男爵府

好衰呀!!!

唔好嬲啦, 我諗果d人係唔抵得, 佢細個無人陪佢玩, 所以心理不平衡

大宅

你將佢列入黑單,不過唔好唔開心啦,最緊要你囡囡一齊玩得開心咪得,有時我都會同二歲仔仔一齊玩滑梯和千秋嗰陣都有啲人都話白痴,心想仔仔自己玩千秋如果脫手點算,滑梯有時啜住仔仔條褲佢玩唔到,仔仔整過玩嘅過程都係我抱住佢玩,又無阻住人都比人話,有好多無聊人重意搵交嗌,你唔理佢幾次佢見無人理佢就會收聲

侯爵府

BK Milk勳章

呢 d 咁既人使咩嬲, 你咪可憐下佢可能無咩朋友, 上網無聊下, 下次見到笑完 delete 仲 black list 左佢
原文章由 nat_natc 於 08-11-2 23:37 發表

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔好埋呢D人啦!比佢知你咁上心,佢可能仲開心呀!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

算啦!我都試過同未夠2歲嘅小朋友行街俾人話'阻住晒!'啦!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

好奇咩.早幾日..我係自己呻自己既唔開心,有個8婆叫咩PIGPIGCHU上來話我沒品係咁話人唔係又話人.仲話因為咁某D人因為我成日話人所以唔LIKE我,又話我教壞個女...其實我都唔知佢係邊個,同樣地做朋友既野,唔LIKE咪唔好搵我囉,我唔MIND架,人人都有自己性格..仲要我點覆佢,我有我自由,關你咩事,唔LIKE可以唔來,我沒請你架..之後佢SEND返來話我扮高貴正一大6婆,仲要下品CHEAP雞既大婆,抵我老公有2奶喎~佢仲要之後次次用新LOGIN來玩野...
我走左BLOCK哂D BLOG唔俾街外人睇..哈哈..佢吹我唔漲囉,睇你點留...正8婆.,又要去人地度睇,講咩關你X事咩...
好明白你既感受,你快D BLACK LIST個精神病人啦...
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

大宅

睛靈勳章

我實會列佢入黑名單!阿囡細個時我都會同佢咁玩家!
而家啲人真係怪!唔識你!做咩聊交嗌!
多謝哂!而家舒服啲啲咁law!

原文章由 ka_hei 於 08-11-3 00:02 發表
你將佢列入黑單,不過唔好唔開心啦,最緊要你囡囡一齊玩得開心咪得,有時我都會同二歲仔仔一齊玩滑梯和千秋嗰陣都有啲人都話白痴,心想仔仔自己玩千秋如果脫手點算,滑梯有時啜住仔仔條褲佢玩唔到,仔仔整過玩嘅過程都係我抱住佢 ...

大宅

睛靈勳章

咁你單case就過份啲!個人咁冇口德!佢先教壞人喎?重係變態tim!用唔同身份!
我唔知果個人會唔會再嚟!最好唔好!
不過真係唔開心!冇諗過有人走嚟白撞!重要傷害人!
妳都唔好嬲啦!

原文章由 shirleyauhc 於 08-11-3 00:23 發表
好奇咩.早幾日..我係自己呻自己既唔開心,有個8婆叫咩PIGPIGCHU上來話我沒品係咁話人唔係又話人.仲話因為咁某D人因為我成日話人所以唔LIKE我,又話我教壞個女...其實我都唔知佢係邊個,同樣地做朋友既野,唔LIKE咪唔好搵 ...

伯爵府

哎,網上好多D咁嘅冇聊人,見過有個blog友佢小產咗,竟然有人話佢底死, 後來發現呢個人系個讀F、2嘅o靚妹 佢話比個妹用咗佢log in 亂咁周圍留言喎 :

禁止發言

好媽媽勳章

珊瑚宮

原文章由 nat_natc 於 08-11-2 23:51 發表
真係唔知啲人諗咩?未做過細路咩?
我明!不過真係好嬲!寫下日誌!都俾人話!我又唔係講人哋!
上嚟講吓!發洩吓!多謝妳!

樓主,你要學習升華下啦,而家太多無聊人,食飽無野all,周圍搵人開火,嬲完就算,唔好理佢,照寫落去啦

你個blog有無教人摺呀?我想學呀 雖然我d囡大過你個囡呀

珍珠宮

我好認同你嘅講法, 其實香港地好多人有精神病o架, 但自己唔敢正視, 所以咪o係啲大家見唔到大家嘅情況下撩交嗌 lor, 只要唔好理, 唔好動怒, 就會好啲o架o拿.... : )

原文章由 premum2006 於 08-11-2 23:42 發表

慢慢你就會見怪不怪
好多無聊嘅人
周圍撩交嗌架
佢哋見激嬲blog主
仲開心添
唔好理佢哋就得架喇

大宅

千祈唔好放向心度,佢呢D人吃飽等緊瀉......
唔好嬲!
[img]http://www.fopix.net/d/1156209-2/P1011006.JPG[img]

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

你越嬲佢越開心tim呀,,,,唔好咁嬲啦
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

水晶宮

系BK混左甘耐...我都比人講過好多次啦...話不投機未唔講羅...同D無謂人吵直情系曬氣...
少奶奶的身份,丫頭的命...

首頁

尾頁

跳至