潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說我fb都成日like同留意下d歐洲代購page, 有幫襯過一兩次,服務態度同品質都ok, 見有間都幾多like, 又見佢post相有心水款twilly,就諗住問下價....一開始係我自己大懵睇漏佢message先,過左兩日先見到,即時say sorry同覆返佢...咁佢話幫我之後搵下,我話ok...但事隔十幾日佢完全冇覆過我...我以為佢買唔到...漸漸冇理佢...
點知上星期佢突然又覆我話下個trip幫我搵..咁ok,我話好...過左一星期後又係石沈大海..我忍唔住就好有禮貌問佢其實上兩個trip搵唔搵到?如果都冇可唔可以幫我cancel個order?因為前後我已經等左一個月完全冇消息...佢答我但佢聽日又飛可以再搵喎...我真係怕要無止境等落去,所以堅持cancel了..大家幫襯代購會有咁情況嗎?定還是係我自己有問題呢?因為我真係好少幫襯reseller....我見佢語氣好似好唔高興咁....

男爵府

嗯。。。我覺得合則來不合則去。
佢做得呢門生意,其實都預左有客會咁架啦。佢又唔係一定買到,一定買到就收你訂金。。
我都有幫襯RESELLER呀,都試過要佢幫手搵,佢都未搵到,但我就無追佢了,已經幾個月,買開HERMES都知道,一定要有緣先會有咯~

rudyjr    發表於 16-7-28 09:39

首頁

尾頁

跳至