跳至

首頁

尾頁

別墅

好多謝沙沙、Yuki、qq媽咪等安排這個party真係好開心,好熱鬧!睇到每個小朋友的成長都令人感到安慰,希望三歲再見啦!

沙沙請pm妳個e-mail address比我,有啲琳琳cutie相比番妳!
恩祈是上天的"恩"賜,我們的"祈"盼

大宅

有相睇呀

[ 本文章最後由 味兒 於 08-12-17 01:07 編輯 ]
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

子爵府

原文章由 味兒 於 08-12-15 23:35 發表
http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD8/179030/184776.107809525.52148.jpg

http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD8/179030/184776.107809599.36585.jpg

睇唔到D相喎 ??

個日都玩得好HAPPY...睇見個個小朋友都已經咁大啦...有D仲已經生左細 B TIM....勁呀...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

係呀..我都好happy...
另沙沙...樺樺好cute.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=55847

各位有相睇啦...如各mami想要相. 就mark底no.同比email 我啦. 我會send返d相比你地架啦...

[ 本文章最後由 qq媽媽咪 於 08-12-16 13:15 編輯 ]

複式洋房

Dear Sasa, Yuki, QQ mama & QQ papa,

Thank you so much! We have a great party!!

Cheers,
Sindy

原文章由 qq媽媽咪 於 08-12-16 10:18 發表
http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=55847

各位有相睇啦...如各mami想要相. 就mark底no.同email 比我啦. 我會send返d相比你地架啦...

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

珊瑚宮

鈞洋媽, yp26, 已send左相比你地啦..check la..

珊瑚宮

原文章由 沙沙 於 08-12-16 13:50 發表
多謝各位12月14日咁準時到 係個場未ready好比我地..個個場地又細左...仲有好多不善之處..希望大家唔好介意... 果日我一家都玩得好開心...多謝各位參加者..希望下次有機會再玩過 ...

hi...有媽咪提意又攪 bbq呀..你諗諗啦...
不過我唔記得邊個媽咪講...

禁止發言

回覆 #2 qq媽媽咪 的文章

別墅

沙沙:send咗相比妳啦!樺樺真係好得意,佢追住恩祈對翼,又摸佢條裙,睇得出佢好貪靚呢!

qq mami:妳老公揸相機個樣好pro,我老公以為好似上年有請人影相,想叫佢同我哋影相,好在我叫住佢話呢個係人哋爸爸呀!
恩祈是上天的"恩"賜,我們的"祈"盼

大宅

真係唔該晒 qq 爸 幫我地影左咁多相 呀 不過下次我地要book個場大d 大家可以再圍埋一齊玩呀
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

子爵府

原文章由 沙沙 於 08-12-16 13:41 發表

幾時到妳細果個

我都想..呵呵

珊瑚宮

原文章由 es1968 於 08-12-16 21:43 發表
沙沙:send咗相比妳啦!樺樺真係好得意,佢追住恩祈對翼,又摸佢條裙,睇得出佢好貪靚呢!

qq mami:妳老公揸相機個樣好pro,我老公以為好似上年有請人影相,想叫佢同我哋影相,好在我叫住佢話呢個係人哋爸爸呀! ...

唔緊要...佢都好like同人影相..
另..已send左相比你啦...check check la

[ 本文章最後由 qq媽媽咪 於 08-12-17 09:43 編輯 ]

珊瑚宮

原文章由 yp26 於 08-12-17 09:27 發表

我都想..呵呵

咁你快d攪下佢啦....

珊瑚宮

原文章由 味兒 於 08-12-17 01:05 發表
真係唔該晒 qq 爸 幫我地影左咁多相 呀 不過下次我地要book個場大d 大家可以再圍埋一齊玩呀

唔駛客氣.....
係..多d人玩開心d....

珊瑚宮

ja3, send 左相比你啦...check la

首頁

尾頁

跳至