跳至

首頁

尾頁

大宅

已經觀察咗幾日,前一排仲喊住唔飲又識用條脷仔頂番個奶咀,而家仲犀利除咗用條脷係咁頂個奶咀,又用兩隻手揸實個奶樽唔俾我郁,又用兩隻拳頭仔將個奶樽壓下同我鬥力等我郁唔到,一放開奶咀馬上食手指塞住佢個嘴。佢無喊但同我玩鬥力囉,我老公試過佢啲 "擒拿手"都話佢古惑識開始諗計。

別墅

我吱吱而家唔同我玩依d野啦...

佢而家同我玩羅奶樽...事原有1日佢爸爸比佢飲水水,,之後佢自己用2隻手羅住個4安ge奶樽係咁飲,,仲飲得好滋味(不過件衫仔濕晒)...之後佢就以後自己好勁...飲奶奶果時係咁要自己羅(奶奶有7安,都幾重)...點知比我同爸爸1人捉住佢1隻手咁飲奶奶...

而家個衰仔仲識得枝奶奶...同如果佢冇啦啦喊,,點哄都唔得...同佢講"奶奶",如果收聲ge話,,咁佢就係要飲奶奶啦...

佢真係好識表達自己ge需要...
多d黎睇我同對寶貝ge blog丫*
http://hk.myblog.yahoo.com/babewings0301/

別墅

我個B又係, 一路飲奶, 一路要塞只手落咀, 我都唔夠佢大力. 整歪咗支奶奶自己又唔制!

尋日抱住佢仲一時興奮, 抓損我塊面添!!慘遭破相!

大宅

我阿囡想飲奶時候, 佢都會捉住個奶樽或捉住我托住奶樽既手, 但如果唔飲, 佢就擰'咩'面或者推開個奶樽.

複式洋房

係啦!我個囡都唔肯飲奶,飲幾口就用手撥開或放手指入口連奶咀一齊! 擰開她的手就哭! 好頭痛!

別墅

我吱吱有時都係咁.

所以我會捉緊佢隻手唔比佢郁.有時佢仲會好舒服咁1路睇電視1路比我捉住.成個大爺咁...

原文章由 skidrow 於 08-11-4 02:00 PM 發表
係啦!我個囡都唔肯飲奶,飲幾口就用手撥開或放手指入口連奶咀一齊! 擰開她的手就哭! 好頭痛!
多d黎睇我同對寶貝ge blog丫*
http://hk.myblog.yahoo.com/babewings0301/

首頁

尾頁

跳至