論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

"先續約後返印尼"定係"先返印尼後續約"呢?
我已經買了來回機票12月17日走明年1月4日返香港。
點樣做最簡單?

別墅

up

侯爵府

原文章由 kattang 於 08-11-5 19:36 發表
"先續約後返印尼"定係"先返印尼後續約"呢?
我已經買了來回機票12月17日走明年1月4日返香港。
點樣做最簡單?

正常應該係續約之後先返, 因為新約未會批出黎, 依家你甘樣, 佢續完約之後, 都要出一次境(可以去大陸/ macau)

但你已經買左機票無計啦, + x'mas 機票係旺季貴d

別墅

Thanks.
Then after she back from China/Macau, the visa will be last for 2 years until finish contract?

原文章由 hinhinmummy 於 08-11-6 11:34 發表

正常應該係續約之後先返, 因為新約未會批出黎, 依家你甘樣, 佢續完約之後, 都要出一次境(可以去大陸/ macau)

但你已經買左機票無計啦, + x'mas 機票係旺季貴d ...

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 kattang 於 08-11-6 23:48 發表
Thanks.
Then after she back from China/Macau, the visa will be last for 2 years until finish contract?

咁你如果而家去續左先都得架......咁佢返印尼後回港咪已經唔駛再帶佢出境囉(until finish)~ 同埋佢走左先續,好似冇批得咁快架啵......

首頁

尾頁

跳至