跳至

首頁

尾頁

別墅

唔知有無媽咪係住康盛呢?一齊傾下呀!
可能有d TKO友都唔知係邊!位於TKO最高點既大廈.......

複式洋房

hi, 你好呀, 我不是住康盛, 但我知係邊, 不如一齊傾吓啦!

別墅

回覆 #2 anniehsh 的文章

好呀,你住邊架?
唔通無係bk友住康盛?

複式洋房

我而家住緊新都城, 你住咗康盛幾耐呀, 同埋有些什麼你想討論ge.

別墅

回覆 #4 anniehsh 的文章

其實都無乜特別野想傾,我見好多屋苑都有bk媽,咪八下康盛有無囉!
我住咗唔係好耐,4年咋!我老公就住咗tko成廿年!
你呢?新都城好住嗎?我成日都去你樓下商場行街街架!
我囡囡7個月大,你d仔女有幾大呀?

複式洋房

回覆 #1 水太太 的文章

新都城都幾好住ge, 勝在交通方便囉, 又有
MTR 又有巴士總站, 買餸食飯都方便,你又覺得康盛好住嗎?
我有兩個囡囡, 一個1yr & 1個 2yr, 而家幫緊大囡搵緊幼稚園

別墅

回覆 #6 anniehsh 的文章

你嗰度梗方便,打風唔駛濕身都可以買到野 ,太好喇.
我嗰邊好住架,但無乜野買同遠少少.你知啦,得嗰5幢樓,有幾多人呀!d保安都好好,所以住得幾開心架!
你要返工嗎?我就要,不過幾hea下。

複式洋房

我平日都要返工ge, 咁平時邊個照顧你亞B呀?
你地D保安都幾好ge, 成日都同d小朋友玩,
治安都算幾好 . 係買嘢唔多方便囉.

別墅

回覆 #8 anniehsh 的文章

你咁熟我呢頭d環境既?
係呢度餓唔親你,不過就無乜選擇.....
平日99幫我睇住bb,仲有62添!
你呢?

複式洋房

原文章由 水太太 於 08-11-7 18:42 發表
你咁熟我呢頭d環境既?
係呢度餓唔親你,不過就無乜選擇.....
平日99幫我睇住bb,仲有62添!
你呢?

都好在仲有間華潤超級市場, 裡面咩都有, 又有幾間餐廳,真係餓唔親ge, 但是買魚,肉同菜就貴好多了.

別墅

原文章由 anniehsh 於 08-11-10 12:55 發表

都好在仲有間華潤超級市場, 裡面咩都有, 又有幾間餐廳,真係餓唔親ge, 但是買魚,肉同菜就貴好多了.

嘩,你真係瞭如指掌喎!
最好係有番間7-11,以前當華潤close咗,真係一個c城咁.....

複式洋房

原文章由 水太太 於 08-11-10 18:21 發表

嘩,你真係瞭如指掌喎!
最好係有番間7-11,以前當華潤close咗,真係一個c城咁.....

都係ge, 而家開咗好多補習社,以前邊有ge, 仲有間好似做facial, 你有無去做過呀, 睇落好似越開越多野, 但怕做唔長囉

首頁

尾頁

跳至