美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

有冇好用面霜去功效好既介紹下呀?

我用緊 jabushe eye cream,唔錯,本來想試埋佢既 cream,但用過 sample 感覺厚厚,可能太潤啦,所以睇下大家有冇其他好介紹.

有冇人用過 Gel Plus - AHA 15,佢同 cream plus 有咩分別?

去紋如何?

thx

大宅

GEL PLUS - AHA 15 好似mask 甘用, 一week 2次/10mins, 好似用來去印/收毛孔架.

http://www.ahc.com.hk/
入面有講, 可以參考下.

原文章由 兜兜 於 08-11-7 05:58 發表
有冇好用面霜去功效好既介紹下呀?

我用緊 jabushe eye cream,唔錯,本來想試埋佢既 cream,但用過 sample 感覺厚厚,可能太潤啦,所以睇下大家有冇其他好介紹.

有冇人用過 Gel Plus - AHA 15,佢同 cream plus 有咩分別 ...

洋房

回覆 #2 小柏媽媽 的文章

可以當 mask 又可以搽面,之前我都想試,不過唔知好唔好,但家陣d 紋越黎越多啦....

咁有冇 sis 用過好用架?

又或者有其他去紋介紹下~

禁止訪問

大宅

呢隻唔係cream 來的... 我只知去印,收毛孔的mask咋!

原文章由 兜兜 於 08-11-9 03:09 發表
可以當 mask 又可以搽面,之前我都想試,不過唔知好唔好,但家陣d 紋越黎越多啦....

咁有冇 sis 用過好用架?

又或者有其他去紋介紹下~

洋房

咁去紋邊隻好呀 mouth:

除左 jabushe 仲有邊隻大家試過又 work 既分享下~

thx~

首頁

尾頁

跳至