自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

Tingche 發表於 16-8-17 15:53
回覆 微糖@wonderL 的帖子

我來來去去都係講緊件事既重點, 就唔明點解會覺得我好似去攻擊佢地咁, 我仲慘啦 ...

因為佢地唔係緊張隻雀
而係將焦點放係 要講嬴人地 身上 要r嬴人地

最好插到人地收聲為止 嬴左 維止 你留意下 來來去去都係呢幾個acc 去人地鋪做道德判官
所以 我 勸各位 見到個幾個會員 係度做道德判官 唔好應佢就最好 最好整個列表等d人認住個幾個鐘意撩事鬥非既會員
等d人可以即刻散水

有個重好笑 咩 弱者效應 係度拋書包 真係得啖笑

子爵府

回覆樓主:

我就一定做胡青牛,費事拿C上身

子爵府

微糖@wonderL 發表於 16-8-17 16:07
因為佢地唔係緊張隻雀

係愛動物就唔會囚禁隻雀啦,動物係唔屬於任何人,屬於大自然。真正嘅愛唔係將自己嘅快樂去剝奪佢終身自由。

別墅

畀面勳章

而家焦點係我度

Tingche
我要閃了

各位你地慢慢 分 正反一方喇

子爵府

微糖@wonderL 發表於 16-8-17 16:07
因為佢地唔係緊張隻雀

你呢d唔夠人講就標籤人做圍人者,仲好笑! 冇道理就開始撒潑只會自己丟架,話人拋書包,因為你酸溜溜唔識講唔夠人講 你一直用自己嘅一套要求所有人都要照你嘅一套做,此乃橫蠻!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

本來唔想回, 不過實在支持唔住,
點解而家d人甘鍾意咬住人唔放,
咩都係自己岩晒, 人地錯晒,自己就係真理
真心覺得好人難做囉!

子爵府

微糖@wonderL 發表於 16-8-17 16:10
而家焦點係我度

講唔過就扮型離場,拜拜啦!

水晶宮

有好心人收留, 起碼唔洗風吹雨打先

如果主人知道寵物仲在生, 我會覺得應該心存安慰吧

之後仲可以連絡新任主人看如何做法

總好過一直不知小動物是生是死吧.......

現在起碼能有連絡耶, 感恩一下吧, 不要挑毛病了好不好

方方媽媽    發表於 16-8-17 16:16

禁止訪問

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

版主示:
請討論時保持禮貌及理性, 敬請大家合作,謝謝
此話題已引起罵戰,現關閉本帖
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

首頁

尾頁

跳至