跳至

首頁

尾頁

大宅

今日經過買內衣褲鋪頭Leona ... 孕婦內褲$25一條,還買三送一,和010成七十幾蚊條嗰d差不多,另外無wire孕婦哺乳Bra$99
都幾平

大宅

好媽媽勳章

我想問邊度有leona舖頭呀?

別墅

原文章由 FunnyBean 於 08-11-9 09:34 發表
我想問邊度有leona舖頭呀?

I also buy @ Leona....
德福廣場

複式洋房

我不是住在九龍灣-德福廣場附近, 想遲多2日先去. 請問你知不知 LEONA 做特價做到几時.

複式洋房

其實唔一定要買孕婦內褲的,最重要都係條底底唔會COOL住日漸漲大既腹部就可以了。 ^_^

複式洋房

原文章由 babyfirsthk 於 08-11-9 15:37 發表
其實唔一定要買孕婦內褲的,最重要都係條底底唔會COOL住日漸漲大既腹部就可以了。 ^_^

我都係穿低腰底褲, 不過現開始涼, 想條底褲你可以包住个肚冇咁容易涷親呵.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 eidye 於 08-11-9 00:52 發表
今日經過買內衣褲鋪頭Leona ... 孕婦內褲$25一條,還買三送一,和010成七十幾蚊條嗰d差不多,另外無wire孕婦哺乳Bra$99
都幾平

請問知唔知有無wz wire既孕婦bra呀....我d bra好緊要換啦 ....我見多數都係賣餵奶bra既

別墅

LEONA向九龍灣咋?有無分店或者COUNTER?有無電話可以問下呢?我昨日向GENNIE買左三條內褲..又係做特價..但無您地個D咁底喎....100元三條..但好好著....LEONA係邊度牌子同邊度做架?質地好嗎?

大宅

我喺銅鑼灣買的,我知佐敦宝寧街,旺角新之城(旺中隔離商場)地下都有,質地我覺得不錯,但應該大陸做的,我之前都係穿低腰褲的,但E生又話壓住子宮,又話容易冷親所以換晒老土的大肚低低...
另外我都係穿孕婦Bra無wire的(bra只係多二個扣),因為聽人講孕婦bra 先不會壓住乳線..

大宅

好媽媽勳章

原文章由 mumtwo 於 08-11-9 12:11 發表

I also buy @ Leona....
德福廣場

唔該哂!

別墅

九龍城獅子石道個嬸嬸賣的內褲仲抵, $50有4條, 我響出面其他舖頭見到要廿幾蚊一條! 我著左兩星期覺得好舒服呀. 但上次去無bra賣, 嬸嬸話下個月先會有bra, 都係大約40蚊一個, 係可以喂奶的款式喎... 但我住得遠未必會再去, 可能都會去leona睇下d bra~

珍珠宮

for panties, bossini 's maternity over belly brief is not bad too. Only 39@ now.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 bobg 於 08-11-10 09:45 發表
九龍城獅子石道個嬸嬸賣的內褲仲抵, $50有4條, 我響出面其他舖頭見到要廿幾蚊一條! 我著左兩星期覺得好舒服呀. 但上次去無bra賣, 嬸嬸話下個月先會有bra, 都係大約40蚊一個, 係可以喂奶的款式喎... 但我住得遠未必會 ...

我都係嬸嬸度買左底底....但佢話d bra for餵奶叫我生前一個月先去買....我見d bra 無wire軟軟的...所以依家好似唔係好啱

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我係藍田匯景廣場5樓801間孕婦舗買.
UNUN全棉$60/4條.
孕婦Bra無wire都係$29一個.重係全棉.好舒服
其他衫褲裙都係幾十至百幾.
其他分店.新都城3期142.葵涌廣場.
名叫珊珊孕婦時裝.

首頁

尾頁

跳至