爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

男爵府

MommyPanel勳章

唔好意思我唔係爸爸 不過覺得係呢度問得到回覆的機會大d
驚得寶花園停車場個出口太地獄,想知道附近仲可以泊邊度?

男爵府

想平又近就泊- 嘉和園 (但比得寶花園地獄十倍都唔只)
想好泊又平就要行遠小小- 彩盈村/彩頤居 (日泊都係幾十蚊)

男爵府

HOSOH 發表於 16-8-24 11:51
想平又近就泊- 嘉和園 (但比得寶花園地獄十倍都唔只)
想好泊又平就要行遠小小- 彩盈村/彩頤居 (日泊都係幾 ...

嘉和苑同宏光樓係咪一樣?

男爵府

回覆 katkathk 的帖子

嘉和園同宏光樓位置差唔多, 係前後兩座樓, 而且兩個停車場的設計差不多一樣, 都係同一個地獄, 不過以我所知宏光樓係冇時租車位.
牛頭角道由彩雲道口起第一座係得寶花園->淘大工業園->嘉和園->宏光樓->利基大廈->淘大花園......

男爵府

HOSOH 發表於 16-8-25 15:00
回覆 katkathk 的帖子

嘉和園同宏光樓位置差唔多, 係前後兩座樓, 而且兩個停車場的設計差不多一樣, 都係同 ...

明白... 咁淘大停車場ok嗎?行去得寶商場唔遠吧?

男爵府

淘大時租停車場係露天的同好似比較貴, 日泊又要千二蚊買十張套票三個月內用, 冇一次次比. 彩盈村/彩頤居咪仲行得小d, 又平彩頤居日泊都係$65.

男爵府

HOSOH 發表於 16-8-29 12:36
淘大時租停車場係露天的同好似比較貴, 日泊又要千二蚊買十張套票三個月內用, 冇一次次比. 彩盈村/彩頤居咪 ...

Thanks
我星期六去左嗰度玩了,take左你advice泊左去彩盈村 (emoji)(emoji)

男爵府

HOSOH 發表於 16-8-29 12:36
淘大時租停車場係露天的同好似比較貴, 日泊又要千二蚊買十張套票三個月內用, 冇一次次比. 彩盈村/彩頤居咪 ...

我初頭以為你話彩盈村要行一段路,原來一d都唔遠,過條馬路就係,我一手抱住阿b一手擔遮都唔覺遠

HOSOH    發表於 16-8-31 17:17

首頁

尾頁

跳至