跳至

首頁

尾頁

大宅

天氣凍拉...屋企係地專地....Plastic 拖鞋 好似悟係好好着(脚肥)....去邊樹買拖鞋比悅悅豬好呢?
P.S. Key超歡喜係屋Key跑 ...所以又要"房"冼先得....

大宅

我上個月去日本買咗對毛毛拖俾肥淇著,Baby Gap一見到就立刻買,(我有張相o係facebook度,肥淇o係酒店著住影咗張相)因為有粒粒防滑,好似一對鞋o既款有後面,你可以去買日本BBo野食o既地方可能都會有D兒童拖鞋。

又或者買對Jack & Lily軟底鞋當拖鞋都得有保暖作用。

大宅

I brought in Stanley market (shop name Shoes 32) carton 毛毛拖 $50

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

買唔買到呢

原文章由 yatyat21 於 08-11-9 21:59 發表
天氣凍拉...屋企係地專地....Plastic 拖鞋 好似悟係好好着(脚肥)....去邊樹買拖鞋比悅悅豬好呢?
P.S. Key超歡喜係屋Key跑 ...所以又要"房"冼先得....

大宅

fishmum,
not yet.....tomorrow will try again la....

today after school.....go to pizzahut with yuet yuet pig....but she eat nothing.....maybe she didn't sleep well yesterday and have a "di faye g" again........

原文章由 fishmum 於 08-11-12 09:07 發表
買唔買到呢

子爵府

好媽媽勳章

我喺trendyland買咗對mickey膠拖鞋俾阿仔, 後面有條橡筋嗰啲, 不過都只係俾佢落街街時著一陣, 喺屋企都係唔著鞋, 因為我發現佢著住拖鞋時, 好易仆倒, 所以都係有時落街行一陣先俾佢著

大宅

Yatyat21

我昨日在九龍城買左對毛毛鞋比isaac, 因為我家都係磚地, 好凍,
今晚影相比大家睇, lee 掛我經常放血(買野), 死啦

原文章由 yatyat21 於 08-11-12 23:20 發表
fishmum,
not yet.....tomorrow will try again la....

today after school.....go to pizzahut with yuet yuet pig....but she eat nothing.....maybe she didn't sleep well yesterday and have a "di faye g" ag ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

金融海嘨都放血, 你促進香港經濟繁榮呀 !

原文章由 isaacim 於 08-11-13 09:14 發表
Yatyat21

我昨日在九龍城買左對毛毛鞋比isaac, 因為我家都係磚地, 好凍,

大宅

怏d post出黎睇,好心急,我都想買~

原文章由 isaacim 於 08-11-13 09:14 發表
Yatyat21

[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

金融海嘨 - 但d野都唔平, 可能我有病(我自己都覺得), 鬼叫 isaac d 衫唔 arm 著咩

原文章由 welcome 於 08-11-13 09:48 發表
金融海嘨都放血, 你促進香港經濟繁榮呀 !

大宅

Isaac媽,

我都o係日本入咗D平貨,因為Akachan D衫仔價錢認真合理,老實講今年年頭我都已經買大size o既衫仔真係全部都唔“arm”,仲有女仔D衫特別多款,好彩c6叫我買有幫手簡,如果唔係就俾人話啦

大宅

ISAAC 晚上願意著, 跑得好快, 不過出汗, 九龍城$39

大宅

THOMAS $175 - 美孚 (3YR-4YR), 好鬼大件, 不過亞婆話唔好換, 迷彩 $49 (花園街)超正, 好GOOD

下面係母子裝睡衣, 大人$69, 小朋友$59

大宅

Issac 媽~~~我今日响花園街買咗對一模一樣嘅拖鞋比樂樂! 平你1蚊 ~~~不過佢唔肯着呀

母子裝睡衣好靚呀~~响邊樹買ga?

大宅

isaac媽,
樣樣都巧正巧靚呀 快d著套母子裝睡衣比我哋look look啦!
你巧勁呀,九龍城又買、美孚又買、花園街又買,犀利wow ...

大宅

Issac媽,

竟然買到母子裝,你係得o既, 仲有Issac仔真人示范著拖鞋最得。

大宅

母子裝睡衣o係花園街買, lee 期係咁買野, 仲有2水 jshopper 未到屋企~~~ 我死啦

原文章由 Ah4 於 08-11-13 23:37 發表
Issac 媽~~~我今日响花園街買咗對一模一樣嘅拖鞋比樂樂! 平你1蚊 ~~~不過佢唔肯着呀

母子裝睡衣好靚呀~~响邊樹買ga?

[ 本文章最後由 isaacim 於 08-11-14 09:02 編輯 ]

大宅

對拖鞋好正呀! 子母睡衣重正!!
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

大宅

子母睡衣好正呀 花園街邊度呀?

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

睇個招牌手勢就知到幾舒服啦

原文章由 isaacim 於 08-11-13 23:05 發表

首頁

尾頁

跳至