跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章

夏天時我會著睡裙, 但係咁涼對腳會好凍, 個肚咁大以前d睡褲又唔啱著, 想問吓大家會著乜野衫呢??

複式洋房

好問題, push push

禁止訪問

男爵府

sport pants and pull it near the hip........and T-shirt.

別墅

我本身d冬天睡衣褲大到而家都仲arm著... 如果你唔係, 咁你試下買花園街d男裝睡衣褲, 或者出口店d運動褲囉, 大到50吋腰d鬼婆都arm著果d呀~
不過講真我而家都未駛著冬天睡衣褲住, 仲著緊短袖... 仲唔駛冚被...

複式洋房

我著緊我老公d衫咋~以前果d唔啱著lu~

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我都係著夏天睡裙or睡褲咋, 加多件長衫or晨jacket就ok.

原文章由 caca0921 於 08-11-10 16:23 發表
夏天時我會著睡裙, 但係咁涼對腳會好凍, 個肚咁大以前d睡褲又唔啱著, 想問吓大家會著乜野衫呢??
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

大宅

wyeth冷知識勳章

我以前著細碼/加細碼的,早排在 Jusco 買了兩套中碼 Hello Kitty / Charmmy Kitty 家居服來穿,不知能否著到生呢...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 呀b 於 08-11-24 16:56 發表
我著緊我老公d衫咋~以前果d唔啱著lu~

haha~~!! me too!! i'm wearing his shorts too!!

his sweaters r so nice n comfy!!

首頁

尾頁

跳至