自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

anna sui好似幾抵

男爵府

男爵府

要留意, 2間sogo 有d product ge 價錢係唔一樣架. 好係Casablanca 大豆被, 尖沙咀Sogo比CSB Sogo更平. 我自己都係TST 買, 問sales 點解會平d, 佢話佢都唔知.

原文章由 cathy6710 於 08-11-13 12:07 發表
今日頭條日報有內附DM......

大致上D野冇特別平,但都可以去睇睇....

我想買袋、買BOOT、買床上用品
仲有去超市掃貨.....(超市有9折)

男爵府

Thanks for your sharing

請問Casablanca大豆被有咩好呢? king size大約幾多錢
? 大豆被係唔係暖個羽絨被呢? 到時順便睇埋Casablanca寐單係唔係好平先...

原文章由 雙子媽媽 於 08-11-13 15:10 發表
要留意, 2間sogo 有d product ge 價錢係唔一樣架. 好係Casablanca 大豆被, 尖沙咀Sogo比CSB Sogo更平. 我自己都係TST 買, 問sales 點解會平d, 佢話佢都唔知.

[ 本文章最後由 2個BB的媽媽 於 08-11-13 15:57 編輯 ]

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

有冇人知, 日本森永細仔奶粉 850g 幾多錢同幾時有特價呀?

原文章由 totoro 於 08-11-13 09:59 發表
銅鑼灣 -
星期六 (15/11) 日本明治大仔奶粉 850g
日本和光堂大仔奶粉 850g
星期六 (22/11) 日本永森大仔奶粉 850g
BeanStalk大仔奶粉 820g
星期日(23/11) 日 ...

男爵府

我其實都唔係好知. 只不果早前見好多媽咪係度講呢隻被, 咁我自己咁啱又要買, 咪試吓羅. 好似最主要係佢暖, 又輕身, 又唔會令小朋友氣管敏感(like 羽絨被, 因會'luck'毛). 單人$439, 雙人$489, 加大$539. 不果唔連被袋. 我同事, 同時間係jusco買, 仲要扣埋優惠/感恩節等等, 單人(連被袋)都要$56x (比加TST Sogo買ge 加大size仲要貴)
原文章由 2個BB的媽媽 於 08-11-13 15:53 發表
Thanks for your sharing

請問Casablanca大豆被有咩好呢? king size大約幾多錢
? 大豆被係唔係暖個羽絨被呢? 到時順便睇埋Casablanca寐單係唔係好平先...

...

男爵府

請問兩間Sogo價錢差幾遠? 明天我會去CWB SOGO睇, 唔想專登走去tst買....

Many thanks!

原文章由 雙子媽媽 於 08-11-13 16:31 發表
我其實都唔係好知. 只不果早前見好多媽咪係度講呢隻被, 咁我自己咁啱又要買, 咪試吓羅. 好似最主要係佢暖, 又輕身, 又唔會令小朋友氣管敏感(like 羽絨被, 因會'luck'毛). 單人$439, 雙人$489, 加大$539. 不果唔連被 ...

男爵府

我唔記得, 妳有無leaflet係手? 我估都有幾十蚊. 因為個sales都同我講話有人專登由CWB過返TST買.
原文章由 2個BB的媽媽 於 08-11-13 16:39 發表
請問兩間Sogo價錢差幾遠? 明天我會去CWB SOGO睇, 唔想專登走去tst買....

Many thanks!

男爵府

畀面勳章

大宅

請問有無人知bean stalk細仔幾多$$? thanks

大宅

要目弟leaflet,去佢個網,按右邊果Dbutton啦!

cwb:

http://www.sogo.com.hk/tc/causewaybay_sogo.html

Sat(15/11) - 明治大仔 $189/罐 ;$1432/箱
Sat(15/11) - 和光堂大仔 $142/罐 ;$1056/箱
Sat(22/11) - 森永大仔$158/罐 ; $1200/箱
Sat(22/11) - BeanStalk大仔 $179/罐; $1368/箱
Sun(23/11) - 日本雪印大仔 $168/罐; $1280/箱

tst:

http://www.sogo.com.hk/tc/tst_sogo.html

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大宅

醒目開學勳章

唔知mustela會唔會有折呢?

大宅

個wed site要load好耐先睇到,仲要睇到一半咋,見到cwb星期一有暖風機好似幾抵買,仲有咩平野?煩請報料~

禁止訪問

禁止訪問

洋房

首頁

尾頁

跳至