母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB六個幾月,全人奶,番工前已戒夜奶,呢排突然半夜醒,每鐘頭醒一次臨天光一個鐘頭幾次,試過奶咀無用,播埋歌,最尾果餐轉埋樽餵,最尾果餐加奶比佢食,試過半夜埋身餵,但食咗五分鐘放床,佢又瞓到天光,日頭已叫湊仔姨姨唔好比佢瞓咁多
究竟乜問題令佢係咁醒?點先可以一覺瞓天?日日番工無精神啦已經,病都病多咗(emoji)(emoji)(emoji)

別墅

我個仔都係,就泥6個月,一路都無試過一覺訓天光⋯⋯尋晚仲4點就醒,左典右典

我都想知點解決

大宅

可能係BB掛住媽媽呀, 我個B (5個月)如果我放工之後佢訓之前無親子時間, 佢就會4點幾起身聊我傾計-平時7點先醒架.

複式洋房

lala1989 發表於 16-8-31 13:21
可能係BB掛住媽媽呀, 我個B (5個月)如果我放工之後佢訓之前無親子時間, 佢就會4點幾起身聊我傾計- ...

會㗎?我每日收工都無乜同佢交流

複式洋房

lala1989 發表於 16-8-31 13:21
可能係BB掛住媽媽呀, 我個B (5個月)如果我放工之後佢訓之前無親子時間, 佢就會4點幾起身聊我傾計- ...

下?乜會咁架咩?
我仔又係,3、4點總係會醒,醒幾多次就睇彩數...
平日放工已經好累的確好少同佢玩,淨係餵奶咋...

大宅

我仔會呀! 由3個半月識笑開始就係咁, 平時佢都會飲夜奶不過係訓住飲, 但係少時間同佢玩果晚就4點幾就眼仔LOOK LOOK係咁對住我笑, 真係唔知好嬲定好笑

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊