二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

(emoji)(emoji)各位媽媽,爸爸,成日都會花心思DIY 禮物(emoji)比小朋友(emoji)(emoji)!

(emoji)依家店主就推出呢款匙扣,送禮自用都得,只要你地比張相我,再揀好Q版圖案就得架啦,已經有唔少舊客戶整咗,比D Sample 大家睇啦,實物拍攝(emoji)

$59 @ 1個 (無論單人,雙人,多人或家庭)
$110 @ 2個 (無論單人,雙人,多人或家庭)

尺碼: 5 cm x 5 cm 內 (雙面)

♦注意,因為始終獨一無二,Diy 所以製作需時啊,大約三至四星期會到各位手,仲諗?快D pm 我哋啦!

♦溫馨提示: 相片越高解像度越好☑,所以希望客人email 張相(emoji),同提供模版編號(或者cap個模版俾我哋都得),因為透過facebook inbox 張相解像度會細咗☺☺,落單後我哋會再主動pm你!(emoji)

Q版模版可以呢度揀☺☺
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.512566038943874.1073741835.499384636928681&type=1&l=df787bfd36

大宅

Ashleyyan624 發表於 16-9-2 11:45
(emoji)(emoji)各位媽媽,爸爸,成日都會花心思DIY 禮物(emoji)比小朋友(emoji)(emoji)!

(emoji)依家店主 ...

Up

大宅

Ashleyyan624 發表於 16-9-2 11:45

(emoji)依家店主 ...

Up

首頁

尾頁

跳至