自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

低佢死,唔知點解我一開始就好憎呢劈屎

珊瑚宮

環保接龍勳章

依d咪叫做"惡有惡報"囉.
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

大宅

抵佢啦 咁貪心

大宅

佢真係厚顏無恥得好緊要,仲要話審訊其間被人打,點知人地check返閉露電視話佢所講既野與事實不符呀,真係被佢吹脹!最好有咁耐坐咁耐,唔想見到呢d 敗類~

大宅

老實講我昨日見到亞扁收押,笑左出來。今年最開心既新聞應算係呢個。

不過大家應對扁個女留一點同情。佢其實好慘,細個時亞爸坐監,亞媽又殘廢,佢要照顧細佬...俾我都會癲。好啦,考到牙醫執照,亞爸得勢,佢又嫁俾個醫生,生左仔,以為可以安樂過日子,點知家人貪污不特只,連老公、家翁也貪一份...扁女有冇份貪...我唔知,不過佢一直有正職有番工,冇話我係邊個既女所以唔使做,呢一點我係佩服佢既。

整件事還要多謝邱毅。係佢一單又一單揭發出來,勁!
laughin' to keep from cryin'

別墅

仲有人信佢係無辜歌下先好野,政治迫害?好心佢啦!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

民房

我等喱一日等左好耐喇!
陳水扁佢地以家先收監 益左佢地喇!

禁止訪問

畀面勳章

翡翠宮

畀面勳章

曾經係「台灣之子」,而家變成「台灣之恥」...

點解唔好好地為台灣造福,寫新的歷史呢?一個曾經係咁有理想既青年,點解一朝掌權就變成咁無恥同腐敗...

別墅

原文章由 mother904 於 08-11-12 20:37 發表
曾經係「台灣之子」,而家變成「台灣之恥」...

點解唔好好地為台灣造福,寫新的歷史呢?一個曾經係咁有理想既青年,點解一朝掌權就變成咁無恥同腐敗... ...

都唔怪得佢,理想又點敵得過$$$$$,仲要係 億億億億億億 ......聲既$$$$$$

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

死不悔改 :;pppp: :;pppp: :;pppp:
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

伯爵府

好心佢啦, 一貪就好似他信咁嘛
貪埋 d 小數目就搞到咁
不過我覺得佢o係屋企係全無地位o既, 可能所有事都係佢老婆同仔女做o既...

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

congratulation
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

翡翠宮

唔知台灣人興唔興燒豬還神?
除左講聲恭喜...都唔口知講咩好?
或者應該講多句~保重肛門!

男爵府

應有此報

男爵府

由中槍個日到而家發哥都唔夠佢好戲,死到臨頭都要搵九哥/屋企人陪葬。面。。真係咁重要?我係佢就認晒佢,希望保住屋企人,唔使全家因佢而踎監,佢老婆仲係傷殘人士黎架,陰公!

男爵府

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

唉...第一家庭攪成咁, 都係一個貪字...

子爵府

古時有滿門炒家滅族,哈.....真係冇想過今時今日都會發生喎!有唔同未唔使死囉!算佢夠運,打死都唔信佢冇份,連親家都有份D仔女又點會唔知,返工做野可能做戲比人睇,呢劈屎都唔係男人呢架喇,張所有罪名推哂比個老婆,跟著博同情用埋D屎計,甚麼保外就醫,身體又唔知邊忽爛左唔掂檔,係都多多借口提早放屁出獄!

[ 本文章最後由 青雙劍 於 08-11-13 14:05 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至