潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

hellomimi_smlam 發表於 16-10-26 19:05
第一次幫襯佢,今日收左貨。大約2星期都算快。

請問有冇給你任何courier 資料?我訂左個袋,佢只話shipped, 估計應該唔再幫襯。

禁止訪問

男爵府

I have ordered a few things from her and 2 more things on the way. So far experience is ok. But no courier information is provided.

別墅

hellomimi_smlam 發表於 16-10-26 20:55
佢無提供courier 比我,係今日管理處打電話比我話有出第送件上樓比我。我打開來睇先知道係對鞋。可能太忙 ...

別墅

rai_fc 發表於 16-10-26 20:55
I have ordered a few things from her and 2 more things on the way. So far experience is ok. But no ...

大宅

kathykee 發表於 16-10-26 10:07
佢有冇同你講定佢幾耐會refund?

今日收到refund 啦,而且佢客氣左好多。會唔會佢都係jm 呢
Anyway, 佢d 貨係幾靚,experience 就個個唔同啦

大宅

yuenmandy 發表於 16-10-21 17:44
佢揀客黎覆,所賣嘅貨都唔係分排先後黎賣,係揀客的。
我都唔想幫襯佢,又遲覆或唔覆又寸,咁多代購,確實 ...

不過佢真係d價$平d,特別係RX d鞋,但係又係好遲覆,應同大家,揀客覆,我呢d少幫襯都無覆,響FB到又話已回覆大家!

子爵府

佢應該有上bk ...啱啱出post話佢唔係吊高黎賣只係好多brand有限購喎! 講真佢平時太好生意,比人感覺唔太禮貌希望佢今次見到客人既意見會有改善啦! 我都有幫襯過亦同意有些jm既感受!

子爵府

好多時比咗錢inbox佢又唔會回覆話收到,連 thank you 都冇! 問幾時deliver 就回句 items shipped ... 冇日期冇出貨期冇courier 資料 ... 我已轉用其他英國代購!

複式洋房

Cathleen 發表於 16-9-2 22:27
有冇人幫襯過?

剛剛幫佢買左袋,叫佢俾顔色意見,問下都好正常,佢又冇反應,等你決定,所以我選了最穩陣既黑色,咁我湊小朋友又住新界,唔得閒出街睇實物, 整個過程感覺其實麻麻, 所以冇下次

男爵府

請問有無其他代購介紹可以多個選擇

大宅

Pinkheart 發表於 16-10-23 02:03
我最近幫襯咗一間,佢地係賣現貨, 睇啱先買唔洗等。Wanna know too! Can u share ? Thx

伯爵府

回覆 Pinkheart 的帖子

可以pm我嗎? Thank you!!!

大宅

我total買左3樣野:
分別係5/10, 6/10, 12/10俾錢
我今日都收到6/10俾錢個袋喇, 但5/10俾錢果個就未收到...我9/10問過佢佢話已經寄左, 咁我唔明點解我收到6/10果個而收唔到5/10果個
(但我6/10想轉第二個牌子時佢語氣唔多好咁話已經買左轉唔到, 咁算啦, 我咪6/10再買我想轉果個袋, 俾多個生意佢做!!!!!)
send左msg問左佢, 晏d睇下佢點覆!
12/10果樣應該過多個星期有...(希望)

有JM話佢平, 但我發現同一個專門店袋, 原來另一個英國代購仲平少少, 人地乘10, gbabies乘10.xxx
但人地覆得快同態度好d..
不過links就gbabies平d

- 有JM話俾左錢通知佢佢唔會覆"thank you", agree, 所以我都有d淆底佢會話收唔到我錢, 至少俾個emoji都好
- 有JM話問佢寄出未, 佢都係就咁覆shipped...

我宜家希望可以快d收齊d貨, 再無下次~

P.S. 等睇佢FB出post要我耐心等下

大宅

kathykee 發表於 16-10-27 10:35
我total買左3樣野:
分別係5/10, 6/10, 12/10俾錢
我今日都收到6/10俾錢個袋喇, 但5/10俾錢果個就未收到... ...

可唔可以話比我知另一間代購個名? Thanks JM

大宅

powerpuffgirl 發表於 16-10-27 11:07
可唔可以話比我知另一間代購個名? Thanks JM

可唔可以呢度開名嫁?
同埋我唔想俾人誤會我係打手
另外果間我未有機會幫襯, 不過有另外兩間賣outlet貨就有幫襯, 都係8/10果幾日買, 已經收到晒貨

大宅

yuenmandy 發表於 16-10-22 20:21
老實講,我唔係打手,但我的確有幫襯過佢對手。人地覆野又快,又交帶。 不過有時佢對手hold晒貨,我見g又有 ...

可唔可以話比我知佢對手係邊位? 多個選擇,thx

大宅

kathykee 發表於 16-10-27 11:10
可唔可以呢度開名嫁?
同埋我唔想俾人誤會我係打手
另外果間我未有機會幫襯, 不過有另外兩間賣outlet貨就有 ...

不如你pm 我?

大宅

powerpuffgirl 發表於 16-10-27 11:11
不如你pm 我?
PM左, 你研究下 HAHA

首頁

尾頁

跳至