潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

民房

回覆 #299 purplewan 的文章

原文章由 purplewan 於 08-5-26 23:20 發表

你好有$$呀! discount 左都要$300剪個頭wor, 你都覺得技術不足但都不妨一試呀?? 多謝你的推介wor..

不過比我會去間平D既試啦, 因為我唔係好有$~ $300買SERVICE.. ...

我不時很有錢....但相信還有一點點兒禮貌....anyway, 都是看不過眼才寫返一點兒東西, 不再作回應了....唉!

禁止訪問

別墅

原文章由 mongpat 於 08-5-26 12:08 發表
我是比較新的國民, 但唔係妹, 之前搵hair do資料, search到來呢度先加入babykingdom.
我都係經 baby711介紹, 打去搵Lina整頭.
搵過Lina 2次整頭, 係有50% off同30 %的情況下, 我覺得服務同質素都好好, 佢因為比較新 ...

hi~ mongpat : 好多謝你的回應 , 不過無論講咩都好, 某d人好似同lina有仇咁, 我都唔明d人有係咩心態 !
你快樂等於我快樂

別墅

原文章由 purplewan 於 08-5-27 23:03 發表

我一向對人都好有禮貌, 人最緊要有良心,成日講大話會有報應的

有報應果個人係你! 根本就係你小人之心!

你快樂等於我快樂

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至