時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆:這五個 今天棄選 才有作用

內部篩選後被篩出來?
被肥佬揀完後,先到選民揀!

viviencwc    發表於 16-9-4 01:42

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ning.. 發表於 16-9-3 22:21
內部篩選後被篩出來?
話晒金主嘛,見完李柱銘就有決定

侯爵府

ning.. 發表於 16-9-3 22:21
內部篩選後被篩出來?

嘩...! 竟然內部有篩選架,佢地唔係話唔要篩選架咩

大宅

calvin1230hk 發表於 16-9-3 22:33
班犯民一向都係呃人,佢地各個黨都係內部篩選完才組隊出選垃圾會,只是有一大班白痴信犯民狗口中爭取全世界都無嘅真普選。

侯爵府

sum-yan 發表於 16-9-3 22:40
班犯民一向都係呃人,佢地各個黨都係內部篩選完才組隊出選垃圾會,只是有一大班白痴信犯民狗口中爭取全世界 ...

佢地不嬲都雙重標準架

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:ning.. 發表於 16-9-3 22:21 內部篩

原帖由 MsBusy 於 16-09-03 發表
話晒金主嘛,見完李柱銘就有決定
召見老鴿~飛鴿傳書

伯爵府

建制以為泛民鬼打鬼,穩拿三席,但豈料泛民有此高明一著,民記現在配票步署一下子被打亂了,看來如果民調不利,難免要棄車保帥!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

佢地係要人地唔好篩選佢的人,但無話過佢地唔篩選自己人,做龍門只有佢地可任搬。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

有趣,棄咗金主有無補償?
淡淡的來, 好好的去 ....

侯爵府

414928 發表於 16-9-3 23:56
佢地係要人地唔好篩選佢的人,但無話過佢地唔篩選自己人,做龍門只有佢地可任搬。
...

睇見佢地D醜陋嘅行為就作嘔

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

回覆 sum-yan 的帖子

1. 不太可能~ 呢件羅玆威爾外星人, 跟老漢奸件溫心老契好 friend, 應該會保佢平安。

2. 呢件肥嘢好懶咯, 我放工嗰區都未見過佢擺街站, 棄選的金主每人俾六球, 佢完全真係淨袋, 零成本。

3. 佢拎住六四神主牌, 都揾左30年錢啦~ 仲打住工人階級旗幟揾食, 收黑金, 爛船仲有3斤釘, 票源仲有空姐啦, 救生員啦, 碼頭工人啦.....應該仲有機 ga~

4. 講真的, 我寧願呢件BB入局, 好過件巫婆

5. 老漢奸寧遠保佢件溫心老契 ge 契仔入局, 放棄隻龜? 但隻龜係區選大贏家wor~

千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:有趣,棄咗金主有無補償?

原帖由 bplus 於 16-09-03 發表
有趣,棄咗金主有無補償?
無你信唔信?
一場選舉宣傳要唔少經費,錢從何來?
一個議席薪金500萬,未必選唔到喎,無條件地棄選?
自x黨嗰位人兄話用左250萬宣傳

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

講一套做一套係佢地絕技

子爵府

老實講, 比肥佬黃袍加身果幾位, 我係點都唔會投。

首頁

尾頁

跳至