自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

牛年勳章

咁都得?!

大宅

:-D

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

大肚都唔知

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

好媽媽勳章

咁都得

民房

利害!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有無攪錯 咁既大話都講得出 咩都話吾知吾識

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 玉桂貓 於 08-11-12 14:07 發表
台南市十七歲高中女學生九日上午在家裡馬桶產下男嬰,自行剪斷臍帶後將嬰兒送醫急救不治。女學生說不知道懷孕,生產時看到嬰兒頭部,「還以為肚子的某個器官掉出來」。

檢警覺得不可思議,但又看不出在說謊,檢察官決定擇期 ...

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 winniewongpy 於 08-11-12 14:17 發表
有無攪錯 咁既大話都講得出 咩都話吾知吾識

Agree....都17歲啦,仲識學人搞埋野,仲話唔知,根本就係大話啦:;pppp: :;pppp:

伯爵府

吓~~咁都得....
17號做完那回事之後又話有咗都唔知,又係奇聞.
個亞媽咁懷疑唔拖個女去check係咪有咗.baby係奇聞
中醫一把脈就知係咪冇咗架啦.真係奇聞....

[ 本文章最後由 joanne1206 於 08-11-12 14:28 編輯 ]

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 joanne1206 於 08-11-12 02:26 PM 發表
吓~~咁都得....
17號做完那回事之後又話有咗都唔知,又係奇聞.
個亞媽咁懷疑唔拖個女去check係咪有咗.baby係奇聞
中醫一把脈就知係咪冇咗架啦.真係奇聞.... ...

係囉... 仲話 中醫說水腫,診所醫師查不出原因,沒想到是懷孕。
診所係咪指西醫??

子爵府

有無離譜D呀!!
咁多個月無月經都唔知有左?...個BB 係肚都識旭同踢下嘛!?咁都唔覺得奇怪? 唔通又係『覺得身體內某器官在踢自己?』
一係講大話!!一係白痴無知到極點.....

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

咁都得
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係奇聞中既奇聞!
連醫生都診斷唔到個女仔有左bb,都唔知乜Q醫生!不知所謂!!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

子爵府

畀面勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

咁都得,中醫一把脈就知, 個醫生好c

原文章由 jlmaz 於 08-11-12 14:32 發表
有無離譜D呀!!
咁多個月無月經都唔知有左?...個BB 係肚都識旭同踢下嘛!?咁都唔覺得奇怪? 唔通又係『覺得身體內某器官在踢自己?』
一係講大話!!一係白痴無知到極點..... ...

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我最憎呢d 女仔識做唔識避!
成日話自己唔知自己大肚!
呢d 大話呃男人就得!
大過肚都知BB 會郁會踢,
佢唔係咁都感覺唔到吓嘛?!
唔通佢以為自己個肚入面有隻貓咩?!

大宅

原文章由 玉桂貓 於 08-11-12 14:07 發表
台南市十七歲高中女學生九日上午在家裡馬桶產下男嬰,自行剪斷臍帶後將嬰兒送醫急救不治。女學生說不知道懷孕,生產時看到嬰兒頭部,「還以為肚子的某個器官掉出來」。

檢警覺得不可思議,但又看不出在說謊,檢察官決定擇期 ...

奇...聞...
17歲~~ 真唔知 OR 假唔知???

首頁

尾頁

跳至