親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

nisha 發表於 16-9-7 23:51
Book 左12月,見comment 唔錯同方便搵食
你好, 我今年12 月想住呢間, 我睇GOOGLE MAP, 要係札幌站行5 MINS 去札幌市營, 坐車去薄野, 咁請問行果5MINS 係地下定係地面黎架?

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

伯爵府

牛年勳章

HippoStore 發表於 17-2-15 23:49
你好, 我今年12 月想住呢間, 我睇GOOGLE MAP, 要係札幌站行5 MINS 去札幌市營, 坐車去薄野, 咁請問行果5MIN ...

我地自駕冇試過行去札幌站,唔太sure
其實札幌站旁邊的 Gracery Sapporo 唔錯,行地下街可到department stores 同車站
我選擇 mercure 因為行到去狸小路同附近多餐廳

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

幾好,位置唔錯。

大宅

nisha 發表於 17-2-16 01:01
我地自駕冇試過行去札幌站,唔太sure
其實札幌站旁邊的 Gracery Sapporo 唔錯,行地下街可到department st ...
Thanks, 因為我2大2小, Gracery Sapporo 房SIZE 得22M 太細了. 所以我先睇中MERCURE HOTEL SAPPORO

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

sytckm 發表於 17-2-16 04:30
幾好,位置唔錯。
你好, 請問你是自已坐車去的嗎?

男爵府

回覆 HippoStore 的帖子

JR 站與札幌地下鐵是經地下街相連的。

大宅

bblover123 發表於 17-2-18 11:21
回覆 HippoStore 的帖子

JR 站與札幌地下鐵是經地下街相連的。

甘都好D,吾該曬你

子爵府

住過,房間夠大,3分鐘薄野站,十多分鐘二條市場及狸小路,斜對面有機場巴士。超方便。

大宅

Helllokitty 發表於 17-2-18 18:40
住過,房間夠大,3分鐘薄野站,十多分鐘二條市場及狸小路,斜對面有機場巴士。超方便。
...

Thanks , 因為係non refund 房,所以要諗得好仔細先book得

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

HippoStore 發表於 17-2-17 23:17
你好, 請問你是自已坐車去的嗎?

自駕

男爵府

sytckm 發表於 17-2-19 03:56
自駕

酒店有停車場嗎?

大宅

miminzuku 發表於 16-9-15 09:02
2張床泊埋夠2大2小

想請問book房時係入2大2小嗎?Thx!

大宅

Mokbb 發表於 17-2-22 18:02
想請問book房時係入2大2小嗎?Thx!

入2大就可以

不過要留意,hotel.com and Expedia 個web 都放錯相

泊床的房是21m
另有款係25m 的床之間有night table

大宅

HippoStore 發表於 17-3-9 18:38
入2大就可以

不過要留意,hotel.com and Expedia 個web 都放錯相

噢,咁我留意一下!

另有無人有住過小樽Dromy Inn ?係咪都係6歲以下小童唔加床免費?謝!

大宅

Mokbb 發表於 17-3-9 18:40
噢,咁我留意一下!

另有無人有住過小樽Dromy Inn ?係咪都係6歲以下小童唔加床免費?謝!

我都問過小樽的dormy ,我小朋友5&10 years , 佢話check in 時比1000 yen per head / night

大宅

HippoStore 發表於 17-3-9 20:16
我都問過小樽的dormy ,我小朋友5&10 years , 佢話check in 時比1000 yen per head / night
...

我兩個4歲。等我問下先!謝謝!

首頁

尾頁

跳至