夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔好咁啦, 男人同女人係唔同架, 當仔女出左世, 媽咪係會全副心機放晒落去, 爸爸通常都唔會咁緊張仔女!

我c6鍚個女, 不過佢唔太識表達, 平時掛住打機多過陪我地兩母女, 同佢出街, 女女每一餐我都好緊張, 要準時食, 有時佢都會嫌麻煩, 想二人世界唔想帶埋個女出黎架, 不過係我放唔低個女, 慢慢黎啦, 或者間唔中二人世界, 重溫拍拖時既感覺!

你bb而家幾大??

男爵府

平心靜氣先, 我同你一樣都係放唔低個女, 我係在職媽咪, 每日都唔係好多時間對住個女, 我同你心態一樣覺得放低個女係人地家中去拍拖係唔要得, 雖然我老公成日叫我咁做, 我都好少啋佢, 我未試過放假放低女女俾婆婆同老公二人世界, 我頂多係係老公接我收工, 跟手食完飯先返婆婆到接女女, 偷一偷時間黎過二人世界, 我指既二人世界係當bb訓左覺時, 都可以有二人世界, 明麻??

我老公都係好少幫我湊女, 頂多我去沖涼幫我跟下眼, 佢兩父女未試過單獨相處三小時, 你話佢幾識湊女呢, 不過我地而家己經有第二胎啦!

女女開始大佢識得嗲爸爸, 你老公心態會唔同架啦, 我個女嗲爸爸時個樣仲冧過我嗲佢, 不過我老公係大細路, 佢請願打機都唔會陪女女架, 如果好似你咁樣諗, 我咪連第二個都唔應該生!

慢慢坐低同佢傾下啦, 女女開始大, 你老公思想會唔同架!

我係呢版夫妻情感學返黎架, 老公先係一生一世, 子女終有一日會長大有自己世界, 所以唔好只顧仔女, 唔理個老公架!

good luck!
原文章由 shirley10521 於 08-11-14 14:48 發表

我認為有細路就應該要知係會無咗二人世界啦,
可能人地有,但我一定係無個個,
一) 我覺得因為要二人世界而放係人地家中係唔要得。
二) 我由未生前已講過哩點,係佢話無問題。
三) 我有我既責任,我唔能夠放低個女。

bb就黎5 ...

[ 本文章最後由 060905 於 08-11-15 01:50 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至