自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

水晶宮

因為陳先生D相流出,之前何超儀向傳媒講陳生身體冇咩,希望低調D,蘇永康呢個時候企出黎講乜,而家仲要同阿徐經理人互動,主人家比佢累x

侯爵府

Fion710 發表於 16-9-10 12:47
因為陳先生D相流出,之前何超儀向傳媒講陳生身體冇咩,希望低調D,蘇永康呢個時候企出黎講乜,而家仲要同阿 ...

佢講左d咩?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Fion710 發表於 16-9-10 12:47
因為陳先生D相流出,之前何超儀向傳媒講陳生身體冇咩,希望低調D,蘇永康呢個時候企出黎講乜,而家仲要同阿 ...

身在北京嘅「天下第一關」、著名公關鄭紹康,對於蘇永康之指控及懷疑:

1.蘇永康指鄭紹康「做咗啲嘢好侮辱我」,事緣一次鄭致電蘇永康妻子,稱Landmark有個活動請他去,出3千蚊,又指鄭仲喺後面講:「問吓阿公有冇期!」蘇永康憶述此事時怒道:「之後我打返去佢公司,話我畀返3千蚊佢,叫佢以後唔好搵我。當我死!每個人都有個價,唔值得可以唔請,TVB藝人都唔止,呢個係侮辱性嘅價錢,有冇病!」

2.蘇永康稱鄭紹康有徐濠縈私人ig,令人難免將陳子聰暴瘦照片於阿徐ig流出一事有所聯想。蘇永康更指:「梗係有家賊,你知可能係啲人是非當人情,尤其係阿徐經理人,天下第一關,呢行入面我冇邊個唔鍾意,佢係其中一個!」

晚上近十時,鄭紹康於ig貼影片,公開回應蘇永康,並寫道:「嚴正聲明,謝謝各位。IMPORTANT NOTICE, Thanks.」
全文如下:

「大家好,我對於蘇永康先生今日嘅指控,我有以下嘅回應。

第一:清者自清
第二:我亦都好多謝徐濠縈嘅信任,我係冇佢private嘅instagram account嘅,阿徐亦都證實咗呢件事。唔該大家搞清楚,佢亦都證實咗唔係我攞嗰張相。

第三:另外,我作為一個公關,當然,一個負責任嘅公關,亦都盡量去配合客戶嘅budget同需求,希望喺有限嘅budget裡面去maximize、去擴大最大嘅得益,呢個係我作為一個公關嘅責任。呢件事我亦都同阿徐溝通過,佢亦都明白呢件事。多謝各位。」

溫馨提示:條片好搖,睇完有啲暈。

鄭紹康公開發聲明後,徐濠縈以短訊回覆《蘋果》:「對!他沒有follow我私人IG的,所以不會是他。我同阿公(蘇永康)有講返,誤會誤會!搞到大家唔好意思!」

wcpcelia    發表於 16-9-10 15:08

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

我一向覺得他鍾意出風頭,出場成日搶中間位企,但唔爆別人的事仲邊有人訪問佢

珍珠宮

mickeyeva 發表於 16-9-10 12:58
好似罵n年前一個時裝師,叫阿公做model, 俾3千蚊一個job, 話TBB都唔止,又話他有阿除ig,唔查清楚,又話他 ...

唔多明Tim

翡翠宮

子爵府

其實如果阿徐冇放上IG,就唔會有相流出

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我反而覺得佢緊張佢朋友啫!!

水晶宮

唔明!同陳生有咩關係?
自由太多會令世人失去平衡

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

milau 發表於 16-9-10 13:04
唔多明Tim

身在北京嘅「天下第一關」、著名公關鄭紹康,對於蘇永康之指控及懷疑:

1.蘇永康指鄭紹康「做咗啲嘢好侮辱我」,事緣一次鄭致電蘇永康妻子,稱Landmark有個活動請他去,出3千蚊,又指鄭仲喺後面講:「問吓阿公有冇期!」蘇永康憶述此事時怒道:「之後我打返去佢公司,話我畀返3千蚊佢,叫佢以後唔好搵我。當我死!每個人都有個價,唔值得可以唔請,TVB藝人都唔止,呢個係侮辱性嘅價錢,有冇病!」

2.蘇永康稱鄭紹康有徐濠縈私人ig,令人難免將陳子聰暴瘦照片於阿徐ig流出一事有所聯想。蘇永康更指:「梗係有家賊,你知可能係啲人是非當人情,尤其係阿徐經理人,天下第一關,呢行入面我冇邊個唔鍾意,佢係其中一個!」

晚上近十時,鄭紹康於ig貼影片,公開回應蘇永康,並寫道:「嚴正聲明,謝謝各位。IMPORTANT NOTICE, Thanks.」

全文如下:

「大家好,我對於蘇永康先生今日嘅指控,我有以下嘅回應。

第一:清者自清
第二:我亦都好多謝徐濠縈嘅信任,我係冇佢private嘅instagram account嘅,阿徐亦都證實咗呢件事。唔該大家搞清楚,佢亦都證實咗唔係我攞嗰張相。
第三:另外,我作為一個公關,當然,一個負責任嘅公關,亦都盡量去配合客戶嘅budget同需求,希望喺有限嘅budget裡面去maximize、去擴大最大嘅得益,呢個係我作為一個公關嘅責任。呢件事我亦都同阿徐溝通過,佢亦都明白呢件事。多謝各位。」

溫馨提示:條片好搖,睇完有啲暈。
鄭紹康公開發聲明後,徐濠縈以短訊回覆《蘋果》:「對!他沒有follow我私人IG的,所以不會是他。我同阿公(蘇永康)有講返,誤會誤會!搞到大家唔好意思!」

子爵府

唔識欣賞佢, 今時今日有人出3千搵佢, 佢應該感恩

kmbb519    發表於 16-9-12 12:09
toto8    發表於 16-9-11 10:19
Dwmn    發表於 16-9-10 22:23

男爵府

回覆樓主:

咁個家賊會係邊個呢

大宅

回覆:蘇永康成為8婆咁……

完美演繹是非當人情
佢唔講人是非真係連3000蚊都唔值

男爵府

蘇生其實有咩job接? 真心問。
係個時bix 4 開show賺下錢,之後感覺佢都係靠老婆。

大宅

大把人做成個禮拜先有三千蚊,
佢咁講既話咪仲侮辱人

Dwmn    發表於 16-9-10 22:23
wcpcelia    發表於 16-9-10 15:09

珍珠宮

畀面勳章

我算以貌取人
徐既經理人

blackberry    發表於 16-9-11 16:43

水晶宮

西檸 發表於 16-9-10 13:32
蘇生其實有咩job接? 真心問。
係個時bix 4 開show賺下錢,之後感覺佢都係靠老婆。

佢話老婆唔知做乜乜亞太區經理!

男爵府

畀面勳章 睛靈勳章

faymi 發表於 16-9-10 13:15
唔識欣賞佢, 今時今日有人出3千搵佢, 佢應該感恩

Agree

翡翠宮

回覆樓主:

嗰個什麼公關成個80年代黑幫電影夜總會大班咁既碌

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

其實價錢唔啱咪唔接囉,有咩好嬲?

首頁
12345...9

尾頁

跳至