跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我個女三歲半,佢話鐘意個度多玩具玩,好開心,不過我問佢學著咩英文佢就講唔出,所以我就心大心細唔知繼唔繼續好.

男爵府

虎到金來勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

我個女今日第一堂,16個月,感覺好好呀~ 佢都有笑有enjoy,可以同其他BB commuicate...great~

複式洋房

原帖由 whywhite22 於 09-4-20 16:48 發表
我女啱啱讀著一個月,佢就話好鐘意個度有好多玩具玩,但我唔覺佢識著咩英文,所以我依家仲諗緊讀唔讀落去.有冇其他人可以比D意見呢.

將中開了間kinder u,好出名咖,你可以去聽講座先免費的,再試堂,全英文,好正,主推右腦教學flash card,我個仔都試完堂,報埋名,連試堂都上了兩堂,你個女幾多歲呀,我個仔歲半,睇完d英文都識得指返出來

民房

有無Kid's Playhouse電話?

男爵府

虎到金來勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 cleokiko 於 09-5-21 06:50 發表

將中開了間kinder u,好出名咖,你可以去聽講座先免費的,再試堂,全英文,好正,主推右腦教學flash card,我個仔都試完堂,報埋名,連試堂都上了兩堂,你個女幾多歲呀,我個仔歲半,睇完d英文都識得指返出來 ...

kinder U 係未凈係閃卡? How much ah?
kids playhouse 都打電話黎話H1N1停兩星期

首頁

尾頁

跳至