嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

想送對鞋仔俾姪仔, 有冇媽咪買過New Zealand 嘅 Bobux 軟皮bb鞋? Jack & Lily 定 Bobux 好呢? 我阿B以前着過Pediped, 都好好, 聽聞Bobux响外国都好出名

洋房

我以前响美國都買過Bobux, 美国比HK多好多牌子. 但我响HK未見過有Bobux, 我諗JAck & lily 同bobux 最大分別係Bobux is made in New Zealand 但 Jack & lily 係大陸做

大宅

原文章由 memoma 於 08-11-14 16:25 發表
我以前响美國都買過Bobux, 美国比HK多好多牌子. 但我响HK未見過有Bobux, 我諗JAck & lily 同bobux 最大分別係Bobux is made in New Zealand 但 Jack & lily 係大陸

係咩?? 原來J & L 係大陸做架? 唔講真係唔知喎. 我仲以為係入口貨添.

咁$$方面有幾大分別呢?

洋房

Sorry我記錯咗, Jack & lily 係Canada做, Pediped 先係大陸做。嗰陣响USA買, 大概US$30左右

原文章由 sst 於 08-11-14 16:44 發表

係咩?? 原來J & L 係大陸做架? 唔講真係唔知喎. 我仲以為係入口貨添.

咁$$方面有幾大分別呢?

大宅

Bobux 有無 website 可以睇下d 款呀 ? 男仔款靚唔靚呀 ?

公爵府

我有一對 jack & lily 12-18MONTHS 粉紅BUNNY鞋,樣子見相部
http://www.tradeduck.com/displayitem.php?itemid=142264
click入網址,再按物主名,看部分物品,再按更多看全部,有意pm

男爵府

bobux 邊到有得買? 未見過既....

首頁

尾頁

跳至