跳至

首頁

尾頁

別墅

原文章由 sweetieforever 於 08-12-10 17:48 發表

No, 之前檢查不知係囝定囡, but i always want to have 2 son... and then 依家 COFIRM係囡有小小失望 law...

war, 男女都有係福氣, 你又真係奇怪 唔好失望, 應該開心至係

別墅

我星期二啱啱去北區照完, 都照得好detail, 個姑娘都好好人, 好有心機.
本來諗住如果政府照得求期架話就會搵c+照多次, 依家唔駛囉!

大宅

好媽媽勳章

我尋日照左喇, 都照左好耐, 醫生都好細心, 逐part逐part講比我地知!不錯!

伯爵府

好媽媽勳章

早幾日去左巫少慈醫生度照
佢真係好好人
呢度果然無介紹錯啊
同埋佢部機都好清楚, 佢又好有心機同我慢慢照

別墅

原文章由 莎莎莉莉 於 08-12-12 09:41 發表
早幾日去左巫少慈醫生度照
佢真係好好人
呢度果然無介紹錯啊
同埋佢部機都好清楚, 佢又好有心機同我慢慢照
我今早係政府照左了, 醫生話一切正常 希望個mama & bb都健健康康啦

別墅

其實我好想問各位如果照左有問題您地會點做?您地會捨得唔要嗎?有時真係好矛眚!BB健康當然好..但萬一真係有事咁點?我唔想個B有事..因為前一排去做結構個醫生照到我個B個腦有個水泡仔...佢雖然話可能遲少少會散..但唔散又點呢?我唔想佢有事!!!!好worry!

大宅

可愛小寶貝, 我諗我都做唔到任何決定. 不過, 可以講你知我朋友同你個 case 有d似.
佢舊年有bb, 照結構時發現左面腮位有水泡. 唔知係咩, 要生咗出黎驗組織先知係咪腫瘤. 佢諗咗好耐, 到最後決定生. 但到7個月時, 因為水泡頂住亞b食道, 亞b唔飲胎水引致胎水過多. 早產咗. 雖然發生咁多事, 我朋友依然保持開心既心情, 同令自己笑多d. 佢相信咁會幫到bb同佢一齊努力!
好彩bb出黎 check 咗唔係有腫瘤, 只係多咗d extra 既組織, 可以做手術就ok. 結果bb係醫院住咗9個月, 而家已經冇事返咗屋企.

所以你唔好咁擔心, 因為你既心情係會影響bb既發展架.
祝你同bb都健康快樂!

大宅

可愛小寶貝,唔好太擔心,加油!

bb會支持你,你都會支持bb架麻!

禁止訪問

禁止訪問

別墅

原文章由 yucopooh 於 08-12-13 11:47 發表
9號果d去左照,醫生好細心,不過都係照唔到仔定囡,同上胎一樣(上胎囡囡,照左5次至見到仔定囡),bb夾住對腳坐係度,點都唔起身,
最後醫生俾我出去坐下,行下一陣再照過,但都係照唔到仔定囡,bb夾得好實好堅持
老公話 ...

我都係9號去左照, 搞左成個幾兩個鐘, 因為阿b成個大爺咁款坐左響度, 睇唔到後面, 要照兩次先睇得清楚. 最後一切正常, 好開心~~ 仲睇到係囝囝, 幾個角度都睇到jj, 我估應該準~

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至