跳至

首頁

尾頁

大宅

Hi, all

我唸天水圍party 都是不成了, 人數未足酒店的要求, 但我又很希望有聖誕party, 現有另一提議, 是柏麗灣, 是一個很好玩的無煙城市, 交通方面: 青衣,荃灣,葵芳 都有專車到,車程約10多分鐘, 荃灣西, 中環 也有船到. 因我有親人住這裹,所以也很多到這裹, 它新開了一個 "天色會所" 上層宴會廳也很大, HKD600/3小時,可免20個訪客費, (訪客費是HKD10/人) ,另有 "天真遊樂園" 是免費, 可拜托他們幫忙 BOOK場, 因為這方案要花多了工夫, 所以希望是一個小型的聖誕party, 人數是10-12 個家庭. 也希望有其他媽咪幫忙分工, 資料如下:

http://www.parkisland.com.hk/

日期: DEC 21,08
時間:2:30-5:25PM
地點 :柏麗灣 "天色會所上層宴會廳"
費用: 大人 HKD70, 小童 HKD40 (3歲至 12 歲)
(包括會場費, 小朋友禮物仔, 訪客費, 食物飲品, 遊戲用品.....)

--------------------------------------------------------------

1. AMYLO22 2A1C
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

但要NOV 底才接受BOOK 場. 若到時BOOK 唔到, 便要取消了.
眼曾見,耳曾聽,清楚在聖經記明,主耶穌我救主真奇妙

大宅

真的很吸引,我也參加,如要我幫忙也可以

2. rebecfung 4A2C
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

大宅

3. jessicah 2A1C
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

大宅

AMY,

多謝你熱心幫忙!

我其實都想去呀! 但可惜21/12當日已經有節目, 唔可以參加呢!

原文章由 AmyLo22 於 08-11-16 01:21 發表
Hi, all

我唸天水圍party 都是不成了, 人數未足酒店的要求, 但我又很希望有聖誕party, 現有另一提議, 是柏麗灣, 是一個很好玩的無煙城市, 交通方面: 青衣,荃灣,葵芳 都有專車到,車程約10多分鐘, 荃灣西, 中環 也有 ...

男爵府

原文章由 AmyLo22 於 08-11-16 01:21 發表
Hi, all

我唸天水圍party 都是不成了, 人數未足酒店的要求, 但我又很希望有聖誕party, 現有另一提議, 是柏麗灣, 是一個很好玩的無煙城市, 交通方面: 青衣,荃灣,葵芳 都有專車到,車程約10多分鐘, 荃灣西, 中環 也有 ...

THANKS AMY, 等我CHECK 下囡囡同囝囝學校既時間表, 再Confirm 黎吾黎到~
歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

複式洋房

Hi Amy, 唔該哂你依個好提議,
我未去過珀麗灣, 好想入去玩吓?
請問我應該泊架車去邊最好? 之後再搭咩車入去呢?
因為我住將軍澳, 唔揸車要坐好耐車先到.
抑或真係坐車方便d呢?

4. tobygin888 2A2C
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

大宅

我可以覆你

你可以將架車放在荃灣碼頭附近, 果度有個停車場, 再轉船; 又或者泊係青衣城再轉佢地既專線車[

quote]原文章由 tobygin888 於 08-11-19 10:01 發表
抑或真係坐車方便d呢?

2. rebecf ... [/quote]

複式洋房

唔該哂, nganga!

大宅

thank you nganga.

我老公就通常泊係青衣城對面個爛地停車塲 HKD7/hr ,再轉佢地既專線車

原文章由 tobygin888 於 08-11-19 10:01 發表
抑或真係坐車方便d呢?

2. rebecf ...

複式洋房

Tks Amy!

原文章由 AmyLo22 於 08-11-19 22:58 發表
thank you nganga.

我老公就通常泊係青衣城對面個爛地停車塲 HKD7/hr ,再轉佢地既專線車

洋房

Hi Amy,
十分好提議, 我都想打電話比你, 但亞仔同亞女近來病病, 攪到我都有少少唔舒服.

各位如果未去過珀麗灣就一定要去, 但如果去過珀麗灣都要再去, 因為十分好玩, 如果無得去會所都有馬灣公園行, 但現在可以去埋天色會所更好, 個露天泳池見到都十分開心, 感覺置身泰國五星級酒店, 正

最唔好挪亞方舟一月才開, 不過到時可以再去.

Amy有什麼要幫手記得找我, 當然我禮物 e e又要出動.

5. Sallylails 2A1C1B
6.
7.
8.
9.
10.
11.

[ 本文章最後由 Sallylails 於 08-11-20 14:39 編輯 ]

大宅

Hi, all

其實天色會所真係好玩, 我再打算帶埋"超長隧道", "猪仔吹泡泡", "彩虹傘", 加上會所裹的兒童樂園, 小朋友一定好開心, 但唔知點解無再多D人參加, 現有方案一:我再試下一些其他差不多大的小朋友家庭會否加入, 方案二: book 另一個藍色會所宴會廳 HKD90/hr, book 2-3 hrs, 方案三: 改日子, 方案四: 取消, (不過,都唔知有否場已被租了).

請已報名的媽咪, pm 個電話俾我, 要商討一下...........

原文章由 Sallylails 於 08-11-20 14:28 發表
Hi Amy,
十分好提議, 我都想打電話比你, 但亞仔同亞女近來病病, 攪到我都有少少唔舒服.

各位如果未去過珀麗灣就一定要去, 但如果去過珀麗灣都要再去, 因為十分好玩, 如果無得去會所都有馬灣公園行, 但現在可以去埋 ...

大宅

我第一次入嚟,預我--一大2小

大宅

原文章由 anitapooh 於 08-12-2 00:00 發表
我第一次入嚟,預我--一大2小

歡迎, 歡迎...........

6. anitapooh 1A2C
7.
8.
9.
10.
11.

大宅

7. YumikoChung 2A2C1B
8.
9.
10.
11.

大宅

Hi, all

Dec 21,08天色 滿了 , 若BOOK DEC 28,08 便要 DEC 7 才開始BOOK, 但原來他們要求一定要BOOK 1:30-5:30 即是要 HKD800了, 嘩....好貴, 若 DEC 21,08藍色會所有
4:00-6:00PM, HKD90/HR 免10個人頭費, 餘下的$便叫到會,或 會所餐廳也不錯. 同意請表示一下

1. AMYLO22 2A1C OK
8.
9.
1 ... [/quote]

[ 本文章最後由 AmyLo22 於 08-12-2 23:39 編輯 ]

洋房

回覆 #1 AmyLo22 的文章

DEC 21,08藍色會所有
4:00-6:00PM, HKD90/HR 免10個人頭費, 餘下的$便叫到會,或 會所餐廳也不錯. 同意請表示一下

5. Sallylails 2A1C1B OK
8.
9.

大宅

ok ah

複式洋房

Hi Amy,
Whatever u say, I follow!

大宅

DEC 21,08藍色會所有

4. tobygin888 2A2C OK
5. Sallylails 2A1C1B OK
6. anitapooh 1A2C OK
8.
9.

首頁

尾頁