自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

唔係殺人!個賤男仲生勾勾係堂上作供。

睇到個男人的供詞和辯方提供的電話msg記錄,真係覺得個男人抵死。

珍珠宮

開心吸收勳章

我覺得個小三心理變態,恐怖!

大宅

Jane1983 發表於 16-9-21 08:07
唔係殺人!個賤男仲生勾勾係堂上作供。

睇到個男人的供詞和辯方提供的電話msg記錄,真係覺得個男人抵死。 ...

邊有得睇

水晶宮

回覆 sinman1314 的帖子

但辯方資深大律師駱應淦隨即讀出事主去年6月發給被告的WhatsApp紀錄,如「it's the fact that I cannot lose you(事實上我不能失去你)」及「You are important too...I love you(你很重要,我愛你)」。

辯方質疑兩人分手之後,為何事主仍然向被告發送情侶的甜言蜜語。事主則解釋,上述的說話是出於朋友之間的關心,「人世間嘅愛唔止男女之間,朋友同親情都係,I love爸爸I love媽媽」,又表示只是大家對於英文字的理解不同。
辯方繼而讀出事主於去年9月發送給被告的短訊,事主在短訊中向被告道歉,表示自己沒有準備成為人父,「不但愛上你,仲有了BB,我覺得自己超級過份」。辯方又問事主這番對話的含意,事主即劃清界線,稱不知自己是否經手人。
辯方繼續讀出事主下一段短訊:「原來自己咁仆街……我覺得自己傷害了你同老婆及愛我的人。」辯方質疑事主為何沒有透過短訊問清楚誰是經手人,又問事主知否被告墮胎。事主同意沒有在短訊中追問誰是經手人,只是心裏曾經有此疑惑,後來又稱曾經與被告面對面提及。

禁止訪問

引用:餐刀吖嘛

水晶宮

個賤男分手後,仲講 I love you, I can't lose you...比辯方律師踢爆,又話大家對love字的理解唔同,其實係當個女人係朋友。

應該星佢兩巴掌,滿口謊言。

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我尋日睇到呢單野既時候,同你同一唸法

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

方方媽媽 發表於 16-9-21 06:51
如果有心謀殺,一刀已死。
插咁多刀個男人仲可以行得走得,即係刀下留人啦!
既然唔係謀殺,又傷得唔重,即 ...

個男人爬出去架,佢話佢雙腳無力,爬去停車場,

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Jane1983 發表於 16-9-21 08:26
個賤男分手後,仲講 I love you, I can't lose you...比辯方律師踢爆,又話大家對love字的理解唔同,其實 ...

i cants lose you?抵死啦!賤男!

伯爵府

回覆樓主:

想請教吓大家,身心受重創,可以點樣教訓吓個賤男?
向前看,就咁 walk away,個賤男咪好著數?

子爵府

法官嘅嘢你地識乜吖,雖然我都唔識。

禁止訪問

引用:想請教吓大家,身心受重創,可以點樣教訓吓

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

佢周街我唔驚,應該係個賤男驚多d。

男爵府

回覆 Rattie 的帖子

依我愚見..... 唔walk away 只係對自己過唔去, 個賤男唔會知唔會理.... 何別刻薄自己呢

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個男人確實好衰

大宅

回覆樓主:

賤男抵死啲,痴心女子何其多,累了自己一生,不值

珍珠宮

rainiemama 發表於 16-9-21 08:29

架車停係門口先得

水晶宮

rainiemama 發表於 16-9-21 08:29
爬係後來講的,之前的口供一直都話係行的。滿口謊言!睇怕都是慣講大話的人!

水晶宮

Rattie 發表於 16-9-21 08:35
想請教吓大家,身心受重創,可以點樣教訓吓個賤男?
向前看,就咁 walk away,個賤男咪好著數?
...
可惜法律無規管欺騙女人心的賤男!如果講危害公眾安全,應該鎖賤男入監!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至