自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

岩岩係hutchgo訂HK--->BKK機票,選擇,入資料同付款都完成,但就顯示以下畫面,咩email都無發比我!即係有無訂到?我打左去信用卡公司話已經顯示有呢個款項的交易紀錄,激死!
有無人試過?

別墅

回覆樓主:

试过.即係票已冇
。扣的信用卡錢會退给你的。

大宅

tracy33 發表於 16-9-24 05:49
试过.即係票已冇
。扣的信用卡錢會退给你的。

下⋯咁即係無票又放出黎賣⋯omg
你試過嗎?信用卡過左數會退返?會唔會好麻煩?
唔該曬你,聽日要打去問問,激C禾

大宅

但我係航空公司官網仲見機位充足ga喎,見hutchgo平D先係度訂,又會無票!下次咪搞我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

angel00 發表於 16-9-24 06:04
但我係航空公司官網仲見機位充足ga喎,見hutchgo平D先係度訂,又會無票!下次咪搞我
...

用skyscanner 再搵平offer 喇
放下自在

伯爵府

angel00 發表於 16-9-24 06:04
...

就係嗰隻價買時有,落單就冇咗了

男爵府

想生BB熱投

引用:岩岩係hutchgo訂HK--->BKK機票,選擇,入資

原帖由 angel00 於 16-09-24 發表
岩岩係hutchgo訂HK--->BKK機票,選擇,入資料同付款都完成,但就顯示以下畫面,咩email都無發比我!即係有 ...
試過
即冇晒機票
佢咁出得都應該冇過到你錢
個時我打去問,安心d

大宅

回覆樓主:

試過,因為加咗價,再入番去會有,但價錢加咗少少。

首頁

尾頁

跳至