懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 crystal618 於 08-12-12 01:27 發表

哈哈~~~
我個女有好多男同學比聖誕咭佢,我地問佢"d男仔好鍾意你架???",佢會係度偷笑~~

係啦,而家d小朋友好早熟,,,真係難攪,,,第時小學都唔知點算

伯爵府

原文章由 crystal618 於 08-12-11 03:47 發表

我地係今個星期日去~~~~

o....我成日9唔搭8
如果果日唔洗湊b我會去架,,到時係既就是但打比你地其中一個啦

伯爵府

原文章由 lingha 於 08-12-11 07:02 發表

今個星期六日我地都有人去

星期6你同maggie去??不過我星期6就唔大機會去呀,,因表姐多數星期日湊返個b走,咁我先得閒去呀.......

伯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-12-11 09:12 發表

20號係HEBE生日會呀~!!!

我又失憶喇!!我以為hebe生日會係21號星期日tim

伯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-12-11 09:14 發表

我第一次去就個FD個FD帶我地入去,個次都好大班人,9個大人,4個小朋友,若果唔係有人帶,我諗都幾難咁多人一齊去...

今次我地就個個都有AP...所以可以約埋一齊去... ...

一大班人去玩真係開心好多,,唔洗錢更開心

伯爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-12-11 13:07 發表

其實我住依度都唔方便,冇車真係唔會住入黎,依度就11:40PM尾班車,0岩0岩收到信,我依邊準備起個大型私人豪華別墅,係獨立別墅果隻,仲要有埋CLUB HOUSE,個屋苑都有住客車位136個,真係誇張,諗緊都唔知有冇甘多人入黎住, ...

豪華別墅買得既一定有錢,,唔洗搭車,,同埋有d人住開成市又會like住d寧靜d既地方,我呢度3百幾萬都有人買,我有3百幾萬一定搬走

伯爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-12-11 14:13 發表

唔係講笑呀?我依度甘遠,又冇野買,下下要出去,,,真係得個住字咋。。。我有多D$同埋唔再養狗果時我想搬返出去就真
我依邊睇地圖就可通去流浮山,但事實係去唔到GA,因為好耐之前我試過,條路封左GA,同埋唔知點解之前地圖冇左個堆填區,,,因為 ...

我以前都聽老公講過可以通去你度,但話有度閘,唔會亂比人過去wor,同埋有人守住,,唔知真唔真.....

伯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-12-12 00:15 發表

吓...唔會唔見掛..mouth:
果到D車無得平瞓呀..

你fd喺入面做,如果佢就倒時間,可以叫佢幫你租車唔洗錢喎,,果d車唔可以平訓,但都唔係好直,都ok呀~我聽過人話比人偷bb車,,我諗係d大陸人囉

伯爵府

phoebe,
我今日去沙田宜家買咗床比浩朗lu~而家裝修緊變咗超細,我買咗藍色$799,床肉$590,佢包埋一邊床"難",唔洗再加$要多個,因我會拍牆擺,但佢d床單得白色既?一d花都無,你買果d係咪架?我見咁就無買到,諗住買d單人床單就算.......

男爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-12-12 01:27 發表

我諗唔係bbq一係就探fd,唔係都唔會入黎lu,我未搬黎住之前都係去過1次龍鼓灘ga咋

wah,我都係十年前個時d同事話不如入去bbq,
入去就坐巴士,走個時就等的士,不過個時~我地都無call的士d號碼,
因為個時係住樓

侯爵府

士多啤梨+香薰園1日遊

午餐為盆菜宴

日期: 09-1-11 (日)
時間: 10am -6pm

地點:第一站中國花園粉嶺流水響道85約採士多啤梨
第二站香薰園食盆菜及餵羊仔,餵魚魚,睇薰衣草

http://www.lavendergarden.com.hk/TraditionalChinese/Introduction.asp

行程: 於粉嶺火車站轉答小巴到中國花園.

1.sa-------------2a1b
2.jennifer--------1a1b
3. cally ---------- 2a2b
4.靖.....................2a1b
5.岐 --------------1a1b

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

coki,

咁早出到去disney都係要等....
之前有好多大陸人求其攞走架bb車...d人最後都揾唔返...我之前去都係租車既...架車好正呀..比我係bb都鍾意坐啦...haha

圖,

個盆菜除返每個大人計,$90-$100 / head la
bbq 就$80位, 但好似3yrs要收$$.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

反而hebe成日問我幾時結婚...我話,我唔會結婚la...又問點解, 又話咁邊個會結婚呀...佢最主要既目的係好想著條花女裙....

男爵府

原文章由 gogoblue 於 08-12-12 10:21 發表
coki,

咁早出到去disney都係要等....
之前有好多大陸人求其攞走架bb車...d人最後都揾唔返...我之前去都係租車既...架車好正呀..比我係bb都鍾意坐啦...haha

圖,

個盆菜除返每個大人計,$90-$100 / head la
bbq 就$8 ...

早晨:
不過如果租BB車,佢有無限幾磅 ,
會唔會好似沙田新城市咁樣,計磅數輕先租?

男爵府

早晨ALL MAMI

公爵府

畀面勳章

原來我地又過晒2千喇~~
我開左新版啦..
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1919773&extra=page%3D1

男爵府

del.

首頁

尾頁

跳至