懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-12-11 22:15 發表
士多啤梨+香薰園1日遊

午餐為盆菜宴

日期: 09-1-10 (六)
時間: 10am -6pm
地點:第一站中國花園粉嶺流水響道85約採士多啤梨
第二站香薰園食盆菜及餵羊仔,餵魚魚,睇薰衣草

http://www.lavendergarden.com.hk/Tr ...

thx你揾哂d資料ar,火車站留上有小巴ar?
10am-6pm真係1日遊ar~~

侯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-12-11 22:15 發表
士多啤梨+香薰園1日遊

午餐為盆菜宴

日期: 09-1-10 (六)

http://www.lavendergarden.com.hk/Tr ...

弊....我去5到la.....sa公e家份工,逢六都要返ga,收1:30pm,
仲要返home換衫,入到嚟都成4pm了~

侯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-12-11 22:21 發表

sa,

我係屯門碼頭呢邊有問飲開茶既茶樓,叫 ...

如呆d盆菜for3-4人,我都可外賣,但6人真係食5落了,我99又食齋tim

侯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-12-11 22:27 發表

玩野

改時間啦...sa 公係咪放紅日?

失咗憶....佢返citibank可自己放假 呢間5得ar~
yes...逢紅放~不如1/11 ok ma?因為我99話5開生日
會la....怕爺爺.....

侯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-12-11 22:29 發表

無啦,好少盆菜for 3-4, 有都唔好食既....

美心酒樓,定係鴻星..都好似有迷你盆菜架喎..

我see see先,thx~~

侯爵府

岐&靖

thx ar~~

侯爵府

士多啤梨+香薰園1日遊

午餐為盆菜宴

日期: 09-1-11 (日)

http://www.lavendergarden.com.hk/TraditionalChinese/Introduction.asp

行程: 於粉嶺火車站轉答小巴到中國花園.

1.sa-------------2a1b
2.jennifer--------1a1b
3. cally ---------- 2a2b
4.靖.....................2a1b
5.岐 --------------1a1b

首頁

尾頁

跳至