懷孕前後

跳至

首頁
34567...8

尾頁

子爵府

原文章由 米雪兒1101 於 08-11-24 13:40 發表
係啦~如果係咁, 我都好似你咁, 費時攪咁多野~其實如果到時真係第一輪唔得, 係咪第二輪就可以再填過? 我因為真係唔識嫁~唔好笑我

點會笑你呀,,而家我都唔係好叻,,,你到時再問我,,0係電話講清楚d,,,其實想同你傾電話咋

子爵府

原文章由 mlkk 於 08-11-24 14:01 發表

係喎,就黎到,唔知呀,而家先再踏入另一個階段掛

可能妹妹而家大左d,同你地多左互動,所以思行識呷醋lu,依個時間真係要好小心,,千祈唔可以忽略其中1個,,加油呀!

子爵府

原文章由 米雪兒1101 於 08-11-24 14:06 發表
好喇~我又要鬼鼠喇~夠鐘喇~因為我個位係最開揚, 所以又要小心D變返少先~呵呵~
你地2個大肚婆, 食左野未呀? 一陣休息多D啦, 夜D再傾~CU~^3^

我而家準備出去食野喇,,,你都俾心機做野喇,,,加油

子爵府

原文章由 cokikaki 於 08-11-24 14:49 發表

OK..無問題,我好有滿足感呀 咁多人都想食!!

雙嵐都好鍾意食你GA。。COKI

子爵府

HIHI,今日下午傾完出左去飲茶,一坐低嵐嵐就勁訓,食完野買埋送就返屋企,今日煮左飯煲左湯,嵐嵐都食到1碗飯1碗湯,終於食到飯喇,唔駛再食粥,希望佢星期5好返可以返學校開生日會啦
夜D攪好晒雙嵐訓覺我都黎片下先 頭先老公睇過點執2間房,諗住要買十幾個紅白藍返黎執晒D野入去先再買櫃返黎慢慢拎野出黎擺,,有排執,,,睇見都驚

子爵府

原文章由 gogoblue 於 08-11-24 23:09 發表
phoebe,

我諗起你屋企係多啦a夢個百宝袋....塞極都仲可以塞野入去....
我而家等緊搞好友愛個邊,就張呢邊唔多用既野搬過去擺...我要執兩間屋tim..煩屎人.

sa,

sa放5 pm? right???

希望唔駛改期啦. 我呢 ...

因為之前實在買得太多,好多我都未拆袋,電腦房地下一袋袋0係度,廳周圍都係衫,其實最主要係D衫冇位擺,我要買D櫃返黎擺先得,同埋要執晒雙嵐D玩具同衫,唔要0既就俾人喇,將D野俾得就俾,掉得就掉,唔想間屋甘多野,因為第日多左人住,唔夠位喇

子爵府

原文章由 gogoblue 於 08-11-25 00:13 發表

咁又係呀...我得一個小朋友都覺得好多野....仲要hebe無屬於佢自己既櫃,又係左擺右擺...

我哥當友愛個邊係迷你倉...係咁講搬呢樣,搬個樣過去

最煩係張按摩椅,又唔捨得掉,又賣唔到出去,仲有部跑馬機... ...

我攪掂晒喇,睇黎個個都未就位

子爵府

原文章由 crystal618 於 08-11-25 01:20 發表

今晚米雪冇出現,佢地唔知會唔會浦頭~~~mouth:

米雪今晚係咪攰得滯唔記得左我地呀?

子爵府

但其實我都有D眼訓TIM,不過等埋老公抹埋樓梯先

子爵府

原文章由 crystal618 於 08-11-25 01:58 發表

我諗佢都係like偷偷摸摸既feel~~
所以今晚先唔出現~~~

甘先夠刺激

子爵府

依D天氣好易中招,希望各位小朋友快D好返
我同嵐嵐都就好返晒LU,喉嚨都冇咩痛喇

子爵府

我尋晚都超眼訓,,,諗住未訓住,只係挨下,點知即時訓著左LU

子爵府

原文章由 米雪兒1101 於 08-11-25 14:34 發表
你地好返晒未呀?? TAKE CARE~

差唔多好返LU,得返少少喉嚨痛,係我老公而家先開始勁D,,,不過佢食緊藥都應該好快好返
嵐嵐就今日食飯都唔痛,佢話得返少少痛,甘好快好返LU,希望快D,星期5返到學開生日會啦

子爵府

希望梓軒冇事,快d好返啦,,

米雪,
俾你估中左,我食完藥12點到訓左lu,我而家都係食2粒藥,不過都好眼訓ga喇,今日10點幾起過身,俾左蛋糕雙嵐食先,之後我再訓,訓到2點幾先起身,0岩0岩食完麵

子爵府

米雪,
卓嵐暫時都未見佢中招,醫生話到今日都未中應該都冇事ga喇
而家真係女多男少,搵個男0既都難,仲要搵個好,,真係難上加難,所以第時都係叫嵐嵐靠自己,要俾心機讀好d書喇,不過我都為依個社會供應左2個仔,好唔好就唔知喇:;pppp:

子爵府

原文章由 lingha 於 08-11-26 15:30 發表
今日煲咗一煲"無花果雪梨蘋果水"飲.....天氣乾燥真係要潤一潤~

正呀,,等我好返晒有精神果時都煲黎飲下先
尋日嵐嵐都流鼻血,我諗我都要買個放濕機喇

子爵府

我都想煲野,,不過費事出街住,,,,等好返先喇

子爵府

原文章由 mlkk 於 08-11-27 13:46 發表

岐:
希望啦,多謝你安慰我呀
我而家都覺辛苦同攰呀,我諗第時佢地兩個返哂學要教功課仲辛苦,我媽咪講明佢教唔到功課,所以我遲d都可能唔可以做野lu
hebe o係邊學珠心算架?

圖:
希望梓軒 ...

教功課真係好攞命,溫書仲C,,,真係好激氣,我都覺得思行D自理好好呀,,雙嵐都好依賴我,不過係我由細到大服侍得佢地太好,變左咩野都唔識自己做,,,我都係時間放手要佢地自己攪掂
第時我3個真係有排唔得閒,ONLY教功課同溫書都冇晒成晚時間喇,,仲要湊去學野,而家幫嵐嵐諗時間學野都好難就,,我又唔想1-7日都要返學要學野,但好多野都想俾佢學,真係頭痛

子爵府

原文章由 米雪兒1101 於 08-11-27 20:59 發表
今晚開始明顯凍返好多呀 ...大家記得自己同亞B同著多件衫... 小心凍親呀!!!

大家TAKE CARE!

頭先我訓晏覺都覺得凍凍地喇,,,,聽日仲凍,真係今晚要著定多件衫喇

子爵府

原文章由 cokikaki 於 08-11-27 23:35 發表

真係凍左好多呀!!

今日帶左昊哲睇醫生,都係有d氣管敏感,不過就輕微既,同埋轉天氣而引既既咳,睇左就清楚哂,希望佢快d好返啦!!

希望昊哲快D好返啦,,今晚我都幫定雙嵐著羊毛底衫先,,驚佢地訓左踢被凍親

首頁
34567...8

尾頁

跳至