美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

please pm me,thanks!

大宅

我將拉皮眼膜d資料再 update上個blog度啦.
http://hk.myblog.yahoo.com/lovpucca-lovpucca

而 DIY 通淋巴 / DIY 腸道SPA我巳經post了去我個blog了., 可以隨時來參觀.

而家版主有新的規條
不可以留"pm我". 或 "巳pm了" 這類字眼.

我怕被人舉報我

大宅

原帖由 lovpucca 於 09-8-11 18:41 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/lovpucca-lovpucca

而 DIY 通淋巴 / DIY 腸道SPA我巳經post了去我個blog了., 可以隨時來參觀.

而家版主有新的規條
不可以留"pm我". 或 "巳pm ...

ok 咁我等你個拉皮眼膜
thanks!

大宅

上去唔見有眼膜資料 可唔可以PM我呢, Tks!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

找不到啊

原帖由 lovpucca 於 09-8-11 18:41 發表

而家版主有新的規條
不可以留"pm我". 或 "巳pm ...

大宅

係 "lovpucca 好嘢通報社 " 裡面http://hk.myblog.yahoo.com/lovpucca-lovpucca

原帖由 vet 於 09-8-12 02:20 發表
找不到啊

民房

回覆 223# lovpucca 的文章

請問上左你o既blog照你俾兩個email 方法email俾佢地,佐冇回應,點做好:(

別墅

Please PM me。

Thanks a lot

民房

Pls Pm to me...thx.

洋房

可唔可以pm埋俾我呀?THANKS

大宅

廠商轉了新配方SUPER胜肽拉皮除皺霜膜
取代拉皮眼膜.

改良新配方:
奈米微雕鑽石粉
奈米科技研磨,可以深入真皮層達到除皺緊實的功效,加上鑽石本身就具有寶石能量,經過奈米化的鑽石粉末可產生負離子,吸收對人體有害的正離子,進一步的促進皮膚血液循環,提升皮膚免疫系統防禦能力,"鑽石微雕"功效使皮膚光滑緊實
類毒蛇血清(SYNR -AKE三胜肽)-皮下組織
阻斷神經傳導訊息(抑制肌肉收縮),幫助放鬆肌肉,調控減少動態表情紋,效果是"類肉毒桿菌"10
測試 :
每天在前額使用兩次含有4%SYNR -AKE的乳霜, 28天後皺紋能減少52% ; SYNR -AKE的生物活性可控制肌肉細胞的收縮頻率(類似注射的效果), 這個測試是以體外測試, 去了解SYNR -AKE對於肌肉收縮的效果能大量降低肌肉細胞的收縮頻率能減少52%的前額表情紋 .
鹽沼海藻(非胜肽)-表皮層
保護粒線體,促進角質細胞中ATP合成,幫助肌膚抗壓力,加速細胞再生速率,使肌膚色澤均勻
基底肽(+四胜肽)-基底膜層

唯一針對基底膜層開發的高科技胜肽,增加肌膚結構健全,改善分子傳遞黏合,提升緊實度
SYN-COLL(可消除一切皺紋的三胜肽)-真皮層

小分子穿透性高,激勵膠原蛋白合成,能減少任何類型的皺紋,使肌膚更緊實及水嫩

我的試用報告:

眼紋/虎紋同頸紋都有變淺左同較細的眼紋明顯無左,
我幫我老公搽抬頭紋, 真係有變淺左. 老公對鬆散眼皮緊緻左好多. 我老公平時有用"吳彥祖代言的保養品" 老公都覺得幾勁. 我老公只係搽左3晚, 不過我用比較厚full係老公個d有紋既地方上.當mask來用.

我個朋友仲誇張, 用來搽佢個d肚紋. 佢話有差. 大家都係用左7日.

今次呢個cream mask 2 in 1. 我發覺全部的成份都是天然有機既成份. 完全無化學野係入面. 佢地都有用中文好詳細甘將所有成份/含量表例出來

而且佢分3種不用皮膚質地的類型.
超乾
超油(過敏無油)
中性

最好既係廠商將佢入面既成份有既臨床report. 點解可以去拉皮除皺都用圖片文字表達出來. 你知道你而家搽緊既是什麼東東.

我不在這裡post上完全的成份啦.
我放左係blog度.
有興趣入去自己看看啦.

大宅

你再send多次啦. 有時我都要等2-3天先收到回覆.

你d眼紋好勁咩?

原帖由 hahamum1021 於 09-8-14 22:50 發表
請問上左你o既blog照你俾兩個email 方法email俾佢地,佐冇回應,點做好:(

大宅

lovpucca 的帖子

Can pm me?thanks

男爵府

回覆:最近試用有奈米微雕鑽石粉拉皮眼膜 , 效果頗神奇

pm tola^_^thx

大宅

我都想知呀!pls pm me.thx

大宅

pls pm

大宅

我都想要有關有拉皮效果眼膜 / DIY 通淋巴 / DIY 腸道SPA, please pm me. THANKS A LOT

首頁

尾頁

跳至