夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

朋友問有冇裝係電話的變聲器?

佢扮另一個人add佢老公, 佢老公一直以為係靚女,想同佢wechat傾偈,佢想聽吓老公同另一個女人講咩, 又怕老公認得佢把聲, 有冇app可以變聲?

男爵府

你朋友呢招勁喎,知道了係咪分開先,有時知得多對自己仲傷

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我想問你朋友咁做到底係為左乜?為左無風起浪搵野黎煩嗎?

大宅

唔好去TEST一個人既道德底線,亦唔好去挑戰人性
你會好失望

大宅

其實就算變左聲,有時語氣用詞都會認得出㗎喎,搞咁多,到底為咩呢?
If you never abandon,I will in life and death

男爵府

朋友已經揾左個app, 同佢老公交換錄音通訊,個老公認唔出⋯⋯
朋友應該唔會離婚, 想教訓吓個老公

男爵府

其實佢一早知佢老公係咩人, 每次嘈都係為wechat, 佢老公話佢亂諗we chat 係為工事,佢唔想唔會個老公, 如果佢老公無約出街無約上床, 佢可以接受, 以後亦唔先嘈...
大家覺得有道理嗎?

珍珠宮

回覆:Wechat變聲apps

我嘅底線係上床,如果我老公只係精神出軌,我可以原諒,如果肉體出軌,我接受唔到!你朋友如果同我一樣,又想知嘅,尼個方法唔錯~
但我有時寧願一世俾人呃,唔想知咁多,咁尼個方法就唔好啦~
btw....我認我八卦!
既然你朋友已經開始左個test,想知事情嘅發展會點~你記得繼續更新、留言!

男爵府

佢話假既佢同佢老公wechat左兩日, 佢老公話自己單身無女朋友, 佢老公成50幾, 但話自己35, 我朋友話佢自己25,最好笑係佢老公話想揾一段loyal and faithful 既relationship...

朋友話里D說話, 就正正係佢老公追佢個時講....朋友話呢2日都好enjoy同佢chat, 搵番初戀感覺...

我都想知點約出街, 佢老公大肚腩頭髮又少, 點樣扮35?可能真係傾吓啫⋯⋯朋友話如果佢老公約出街, 一定會去,比個surprise 佢老公.

其實應該開心定唔開心?

大宅

通常D男人覺得自己唔見得光,就約人見,但唔浦頭囉~~~

我識個女性朋友都係咁,30幾歲,話自己25歲,自在有人傾計,有人追既感覺
我就覺得超級無聊,得閒睇下書好過

侯爵府

回覆樓主:

其實網上既野講約,又有幾多個真係出現,而且佢老公實際50幾喎,唔驚樣衰咩?除非你朋友諗住照出黎吵大獲,否則算吧啦。

ps, 我係c9, 我個wechat的確只限公事,因為我係中港物流公司返工,啲中港司機過關有問題,或者大陸廠有咩事,會係wechat群組通話解決。老公冇we chat,但從未懷疑過

珍珠宮

開心吸收勳章

Purple_0322 發表於 16-10-2 19:59
其實網上既野講約,又有幾多個真係出現,而且佢老公實際50幾喎,唔驚樣衰咩?除非你朋友諗住照出黎吵大獲, ...

水能載舟亦能覆舟,WECHAT無疑係一個幾好用嘅通訊APP,比WHAT'S APP好用,只不過多咗個附近的人同搖一搖俾啲寂寞的心就俾人LABEL咗佢係搵食APP啫...

利申:有用WECHAT,但唔開交友功能。
百花叢裡過,片葉不沾身。

侯爵府

wing1388 發表於 16-10-3 15:27
水能載舟亦能覆舟,WECHAT無疑係一個幾好用嘅通訊APP,比WHAT'S APP好用,只不過多咗個附近的人同搖一搖俾 ...

其實line同wechat都有搖一搖,個人心野就自然會玩,好睇佢平時係點。。其他擺明係交友網既就明正想玩啦~玩既,又有一部分只係為左好似有人錫既虛幻感,有一部分人真係會偷食

珍珠宮

開心吸收勳章

Purple_0322 發表於 16-10-3 15:32
其實line同wechat都有搖一搖,個人心野就自然會玩,好睇佢平時係點。。其他擺明係交友網既就明正想玩啦~ ...

初初用嗰陣未知有咩功能,久唔久就收到啲人SAY HI,仲要十居其九係啲頭像P到外星人咁款嘅女人...怕怕,所以即時間人點樣DISABLE佢!
百花叢裡過,片葉不沾身。

複式洋房

我都有諗過咁做

子爵府

wechat可以找回以delete message嗎?

子爵府

chloeyiu 發表於 16-10-1 14:04
朋友問有冇裝係電話的變聲器?

佢扮另一個人add佢老公, 佢老公一直以為係靚女,想同佢wechat傾偈,佢想聽 ...

我同朋友講,我形住有個認識的人玩我電話,朋友就話我諗多左,無聊。

但事實上真係有人連自己老公都玩,仲玩埋變聲器。

大宅

dayedaye 發表於 16-10-30 18:41
我同朋友講,我形住有個認識的人玩我電話,朋友就話我諗多左,無聊。

但事實上真係有人連自己老公都玩, ...

兩公婆攪成這樣,何必如此

首頁

尾頁

跳至