跳至

首頁

尾頁

別墅

我係思詩樂訂咗一箱GOON大碼,
但HAILEY用咗幾日就出尿布疹, 我要用返PAMPERS先得
我拆開咗有包幾凈底, 有無人要呀? 我寄比你呀!
我唔想晒咗佢! 因為拆開咗個D無得換返其他野!

別墅

有人要了, 謝謝各位

大宅

點解會咁ga? 不過我都試過在詩思樂買o左一包goon, d quality真係冇我在卓悅買d goon那麼柔軟和吸水, 所以我都係用返卓悅買那些

大宅

無事嗎?

別墅

我都唔知點解會咁
可能卓悅個D係日本水貨, 而思詩樂係香港行貸, 有咁既差別, 不過真係唔好用:;pppp: !
HAILEY本來晚晚都唔會醒, 一覺瞓到朝早七點零, 嘩!用咗GOON之後每晚3點到就醒, 可能佢有尿尿"UP"住唔舒服瞓得唔好, 攪到我每晚要同佢換片再瞓過, 累C我! 重出埋尿布疹添
好彩我用咗幾日見唔妥即刻換返PAMPERS, 依家尿布疹都無晒, 夜晚瞓覺回復返以前!

大宅

撇除行貨同水貨的分別,當兩者都係一樣咁講,你囡囡可能係對goon敏感呀. 我阿仔都係唔用得goon,上次在re-on買左一包(水貨),用完一晚就紅左,初時唔為意,用多一日個大比ge像筋位紅晒同出左好多細細粒的水po,好得人驚! 即刻停用兼搽尿疹膏,好彩幾日就退番,唔係的話唔知點算! 我上次都係用左幾片就成包送左比個friend lu ,個friend話好好用!

別墅

HAILEY可能同你個囝囝一樣, 都可能係對GOON的尿片敏感, 最衰我用開PAMPERS好地地走去換吓款 攪到個囡生粒粒又紅扑扑~

大宅

唔緊要la,唔試吓點知好唔好用喎:;pppp: . 我試左好幾隻尿片係得goon一隻敏感,而家就用緊merries,好好用呀! 以前唔知原來用唔同牌子的尿片都會引起敏感,好在上次淨係買左一包goon啫(咁啱佢無貨),唔係都唔知點算!

原文章由 fanny2002 於 08-11-21 11:21 發表
HAILEY可能同你個囝囝一樣, 都可能係對GOON的尿片敏感, 最衰我用開PAMPERS好地地走去換吓款 攪到個囡生粒粒又紅扑扑~

首頁

尾頁

跳至