網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

想淘個木制廚房比阿仔。我見有啲真係超靚既全部人仔6、7百咁滯。仲要未計運費。想問下大家有無經濟啲,又靚又抵玩既好介紹

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆:木制廚房

呢款經濟啲都要3百幾,接近4百人仔

大宅

回覆樓主:

我都想淘,見到呢個272人仔, 考慮緊買唔買,唔知運費係咪好貴

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【豪华厨房玩具套装做饭灶台男女孩过家家儿童木制仿真切切生日礼物】¥AAMeLBKZ¥http://e22a.com/h.0tfBch?cv=AAMeLBKZ&sm=743dc5

別墅

wing421 發表於 16-10-4 16:20
想淘個木制廚房比阿仔。我見有啲真係超靚既全部人仔6、7百咁滯。仲要未計運費。想問下大家有無經濟啲,又靚 ...

淘左 ,我買左1套廚房
另外有5盒玩具
順豐到屋企 $480蚊
全套玩具$2100蚊

子爵府

引用:Quote:wing421+發表於+16-10-4+16:20+想淘

原帖由 樂賢媽咪 於 16-10-05 發表
淘左 ,我買左1套廚房
另外有5盒玩具
順豐到屋企 $480蚊
淨運費都要hkd $480呀巧貴喎。不過如果用集運會唔會平啲?

子爵府

引用:Quote:wing421+發表於+16-10-4+16:20+想淘

原帖由 樂賢媽咪 於 16-10-05 發表
淘左 ,我買左1套廚房
另外有5盒玩具
順豐到屋企 $480蚊
請問你淘左邊款?啲料好嗎?有無相同link參考下。謝

子爵府

引用:我都想淘,見到呢個272人仔,+考慮緊買唔買

原帖由 momonicnic1107 於 16-10-04 發表
我都想淘,見到呢個272人仔, 考慮緊買唔買,唔知運費係咪好貴

复制这条信息,打开(emoji)手机 ...
我想買大座個啲玩。我諗用集運應該會平啲啲掛?

首頁

尾頁

跳至