自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

伯爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

mishabella 發表於 16-10-7 21:47
其實我唔覺得佢靚
仲要話"靚得「太離地」" Err....K
噓.....呢度一定要讚靚㗎

琥珀宮

畀面勳章

850212 發表於 16-10-7 23:35
其實整就肯定有整,做得藝人根本個個都會整,爭在大整或小執,我第一次係電視見佢做主持,我都嚇一跳,覺得 ...

我又係覺得佢個樣好唔自然

水晶宮

咁都話冇
你係張小姐本人?

伯爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

bebubabi 發表於 16-10-7 22:20
我c6話佢似人妖
我係另一個貼話佢似人妖,俾人話我冇眼光,同你c6握個手先

mishabella    發表於 16-10-8 00:29

水晶宮

christinefh 發表於 16-10-7 23:40
每次見佢我都好自然諗起“亞帆賊”個樣

佢個鼻真係過份咗

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

kwan1981 發表於 16-10-7 23:52
我D相由小學到依架好多都唔同樣,老公啲中學相連阿仔都認唔出
...
調轉,我睇番小學d相覺得自己好鬼瘦,好懷念我個仔cool左牙面形唔同晒.同埋以前佢小學30吋腰係肥仔.依家小學同學問佢係米整容黎. 

男爵府

kaleung82 發表於 16-10-7 21:42
女神 kelly 張曦雯係天生麗質 絶對無整容!

d人見人靚就妒忌諱人係咪都話人整容

唔通呢度啲人一出世就係果個樣?..一啲都冇變過..但係我中學同而加係兩個人嚟.唔通我都整左容都唔知?(我呢啲死窮鬼開飯都冇錢),點會去整容呢

伯爵府

呢個貼相當有意思,我想買多幾斤花生

伯爵府

藍田譚C奶 發表於 16-10-8 00:05
唔通呢度啲人一出世就係果個樣?..一啲都冇變過..但係我中學同而加係兩個人嚟.唔通我都整左容都唔知?(我 ...
傻豬豬,做乜咁樣話自己,起碼你天然

子爵府

回覆:女神 kelly 張曦雯係天生麗質 絶對無整容!

下~( ̄∇ ̄)

男爵府

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

一其實佢好似男人

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

hiphopmama 發表於 16-10-8 00:05
呢個貼相當有意思,我想買多幾斤花生
因為同性相拒,對同性係特別苛刻.仲要係靚,女人死罪黎.另一個post講男星,細個係肥仔,但我見彭x晏個豬膽鼻變左間尺鼻,塊面起晒角.都大把人話佢靚仔但冇話佢整出黎咋麻!

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

呢個post都好曲線喎

子爵府

開心吸收勳章

回覆樓主:

sorry佢真係好似人妖

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

kaleung82 發表於 16-10-7 21:42
女神 kelly 張曦雯係天生麗質 絶對無整容!

d人見人靚就妒忌諱人係咪都話人整容

sorry, 真心唔知佢係邊個,喺街見倒都唔會認得,而且唔覺佢可做女神。本人自己感覺

伯爵府

kit2004 發表於 16-10-8 00:35
因為同性相拒,對同性係特別苛刻.仲要係靚,女人死罪黎.另一個post講男星,細個係肥仔,但我見彭x晏個豬膽鼻變 ...
我唔會對同性苛刻,係靚就係靚,宋慧喬啊,張栢芝啊,Miranda kerr⋯⋯我都覺得好靚

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

唔post由自可,你post完明顯覺得眼皮有怪,第唔知幾張開始突然眼大左同明顯雙眼皮左

伯爵府

cindy618 發表於 16-10-8 00:58
唔post由自可,你post完明顯覺得眼皮有怪,第唔知幾張開始突然眼大左同明顯雙眼皮左 ...
你咁快轉呔嘅,你尋曰先話我眼光有問題㗎

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hiphopmama 發表於 16-10-8 01:05
你咁快轉呔嘅,你尋曰先話我眼光有問題㗎

因為唔知第幾張開始,眼皮明顯唔同左勁多喎
但仍然唔覺似人妖

大宅

佢同任x華老婆,我覺得佢两個系男人,好人妖樣

首頁
12345...13

尾頁

跳至