懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

[size=23.1137180328369px]del

別墅

新手mame 發表於 16-10-10 01:22
懷孕情緒好波動,兩胎也是,
今胎老公無包容我,話佢仲要駁到我行一行!激到我爆粗小佢佢再鬧返我!唔知咁 ...

同你一樣,所以你要將心機同溫柔放晒o係BB度,我已覺悟,都係o個8隻字[為母則強,焗住變強],以前報紙有個專欄講點解大部份女人由結婚前小鳥依人,後來會變成老虎乸,明白了嗎?但講真,有時生咗太忙火遮眼都會忽視咗c6對你同BB既付出,可能係好少,但真係要努力諗下,真係有既,但當然唔可以同你既相比。

大宅

SpringShek 發表於 16-10-10 02:47
同你一樣,所以你要將心機同溫柔放晒o係BB度,我已覺悟,都係o個8隻字[為母則強,焗住變強],以前報紙有 ...

生多左一個一定唔再以前咁成付心機係佢到,屋企咁多耶搞,我有煮飯煲湯比佢,男人真係好煩幾歲都大細路,唔識照顧自己更加唔會識照顧到我,懷孕最需要另一半支持關懷偏偏佢就做唔到!我都已經無晒期望,只係有時好傷心唔想影響到bb....

象牙宮

訓練男人獨立?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 16-10-10 07:15
訓練男人獨立?

佢根本唔會改變點會獨立

象牙宮

新手mame 發表於 16-10-10 07:17
佢根本唔會改變點會獨立

是...

外人只能提供意見/ 指導/ 教育/ 訓練....方法。

若是自己不想 進步, 改變, 想更好的。才是真正的全腦開發
要不永停留在一个範圍。是不想接納, 嘗試 仕何東西的。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至