嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: TWINS MAMA CLUB (PART 5)

candy_kent:
我12月3日生o左啦! 小b都係早產呀!
今次生得好辛苦呀! 痛o左20個鐘先生得出呀!
比起生孖b辛苦10倍呀! 因為生孖b前後都係痛6個鐘,
今次真的好辛苦才生.............小b呀!

聖誕你同孖b好了邊呀! 我就坐月啦!
還有一個問題好想問你呀! 什麼叫梳羅魚呀!
因為今次想全程餵人奶.....但有唔多,
所以想請教......thanks!
[img align=right]E:\PHOTO_10(10_042)[/img]

男爵府

hi蚊滋媽咪,
恭喜哂!小b幾磅?仔定女?似邊個多d?坐月期好快屆滿,又可重出江湖,吾洗悶係間屋到。

jc ee

等待驗證會員

蚊滋媽咪 寫道:
candy_kent:
我12月3日生o左啦! 小b都係早產呀!
今次生得好辛苦呀! 痛o左20個鐘先生得出呀!
比起生孖b辛苦10倍呀! 因為生孖b前後都係痛6個鐘,
今次真的好辛苦才生.............小b呀!

聖誕你同孖b好了邊呀! 我就坐月啦!
還有一個問題好想問你呀! 什麼叫梳羅魚呀!
因為今次想全程餵人奶.....但有唔多,
所以想請教......thanks!

蚊滋媽咪,

恭喜!!恭喜!!!

祝小b

[size=medium]身體健康!!!

[size=medium]快高長大!!!

[size=medium]聽聽話話!!!!

您記住休息多啲呀。 小B係BB仔定BB女呀? 梳羅魚係好似大条嘅咸魚仔(手指尾)咁大条o架,您可以用木爪煲湯飲啦。

大宅

蚊滋媽咪,
恭喜!!恭喜!!! Take care!
蚊滋媽咪 寫道:
我12月3日生o左啦!

男爵府

lala

你工人回來未呀?

Candy

你工人放假, 照顧孖b辛苦嗎? 加油呀

Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

男爵府

keroppipooh

幾時入院? 出院後有時間就上來分享啦!!!!!
祝孖b健健康康.
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mrswong,
我明早入院la,出院後會上來報到。謝謝!

大宅

[size=x-large]各位twins靚媽:
[size=x-large]開左part 6喇!大家click入去就得ga la.
TWINS MAMA CLUB(PART 6)

大宅

各位twins mama,

祝各twins身體健康,快高長大。

我的孖仔已經3個多月了,但睡覺依然不好,大孖一晚醒2次左右,細孖醒3-4次,每次都要暗15-30分鐘不等,不知道何時才可一覺睡到天光。而且現在更是厭奶期,不肯食奶呢。

大宅

siubakto

嘩… 你對twin bb好得意呀﹗

我的twin就要到出年3月先至出世呀﹗

leungmei
孖寶Club HK Int'l  (歡迎所有twin參加)
請到留下言啦︰http://hk.myblog.yahoo.com/twinclubhkint
e-mail: [email protected]

大宅

你預產期幾時呀?我對孖b 3月26號出世.. .. (如果唔早產的話), 重有你到依家重左幾多lbs呀? 我就黎30wks 重左15lb咋!bb就得大約2lb到,唔知會唔會太輕呢??

珊瑚宮

我有一對孖女,已經5歲5個月,
仲有唔夠8個月就讀小學啦
好驚佢地唔慣,想問下有無孖b讀書係分班or分開學校

首頁

尾頁

跳至