自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

霍大公子眼神好堅定,莫講話富子代,就算普通人家都覺得佢穩重

大宅

我又唔覺得佢地有幾恩愛喎
睇極速時,樣樣高空危險的項目都推自己老婆去做,
有時睇得出晶晶係驚但都要頂硬上,
我覺得霍生一d都唔係男人嚟

伯爵府

其實霍啟剛有正式工作有上班嗎?

子爵府

畀面勳章

越來越有夫妻相

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

littlecar 發表於 16-10-20 10:03
晶晶仲好慳家有淘寶架,有次訪問霍生,佢話晶晶唔得閒收貨,提佢要俾30蚊送貸上門費用,霍生覺得晶晶好特 ...

難得貼地,又幾得意

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

littlecar 發表於 16-10-20 10:03
晶晶仲好慳家有淘寶架,有次訪問霍生,佢話晶晶唔得閒收貨,提佢要俾30蚊送貸上門費用,霍生覺得晶晶好特 ...
咁有趣? 邊度睇返? 呢D先似正常夫妻囉我真心覺得當年洪天明塞翁失馬, 而家個老婆又靚又純

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

happyty 發表於 16-10-20 09:02
看她和老公的眼神,好sweet呀!相信霍啟剛應該好錫晶晶

咩都睇唔到喎

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:littlecar 發表於 16-10-20 10:03 晶

原帖由 blackberry 於 16-10-20 發表
咁有趣? 邊度睇返? 呢D先似正常夫妻囉我真心覺得當年洪天明塞翁失馬, 而家個老婆又靚又純
...
見過佢地去超市入貨,霍啟剛托包米,幾好,平實夫妻生活。

wcpcelia    發表於 16-10-20 13:33
blackberry    發表於 16-10-20 12:47
你若盛開, 蝴蝶便來!

珊瑚宮

公爵府

回覆樓主:

睇極速雖唔係話好錫老婆 ,或者可以話無係鏡頭前扮到好恩愛
但都睇到佢地之間有愛既

琥珀宮

引用:Quote:littlecar 發表於 16-10-20 10:03 晶

原帖由 blackberry 於 16-10-20 發表
...
有冇睇過套戲,好似叫婚前試愛定唔知咩,有一幕話洪天明:d 女成日當自己係除子淇,嫁個老公係李家誠,你冇理由唔明架。
笑C.

你若盛開, 蝴蝶便來!

翡翠宮

2018復活節勳章

比較相信呢一對真係恩愛

琥珀宮

引用:霍大公子眼神好堅定,莫講話富子代,就算普

原帖由 alicemic 於 16-10-20 發表
霍大公子眼神好堅定,莫講話富子代,就算普通人家都覺得佢穩重
連我老公呢d對男人評論好苛刻既人都話,佢比起城中d甩皮甩骨公子哥兒,佢真係幾好。

你若盛開, 蝴蝶便來!

侯爵府

回覆樓主:

佢同小伏……我都覺得几幸福……

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

blackberry 發表於 16-10-20 12:36
...

搵唔到,街邊買童裝睇住先:

在港居住多年, 晶晶完全融入本地生活, 她離開出口店後, 前往附近的街邊檔, 躋身婦女堆中繼續挑好看的特價套裝。 雖然兒子身為千億王國的繼承人, 但晶晶知道穿衣服不一定要名牌, 也不會動不動去名店買衣服。 街邊檔的童裝不過數十元至百多元一套, 但晶晶未有隨便購買, 而是細心地摸完質地再比拼顏色, 最後買了數件合心、價值二十元一套的連身衣給兒子, 付款後順手將所有戰利品放入背包便離開。 晶晶幫兒子買衣服後, 拿著新款手機邊走邊談, 雙眼笑意盈盈, 不知是否正向老公彙報逛街的收穫, 她其後在街頭攔的士, 似乎趕回家與兒子試新衣服。

blackberry    發表於 16-10-20 13:15

公爵府

超級特務 發表於 16-10-20 09:57
霍啟剛個樣好樣過老豆好多, 讀書叻, 睇電視報紙都覺得佢反應幾醒目, 唔係D 4+3鈍富豪公子。
豪門配冠軍都幾 ...
好彩佢亞媽係朱玲玲詐,即時幫後代加晒分!

男爵府

雖然冇睇極速前進,不過有幾何會有真人show請到富豪二代上去拍?而且佢地兩個好似拍左好多年拖,初時唔睇好,覺得背景差太遠,但係而家睇翻又覺得佢地兩公婆好貼地,真系同一般豪門唔同

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

melonfans 發表於 16-10-20 10:05
劍橋出品,必屬佳品

仲要做i bank, 真係諗吾到點解鍾意晶晶,真係2個世界
讀牛津的

不過讀得ST PAUL / ETON 唔止靠屋企有錢, IT NEEDS MORE THAN MONEY.

子爵府

littlecar 發表於 16-10-20 10:06
其實晶晶嫁霍家霍家唔算大壓力,老爺奶奶都係好開通既人,霍老爺肯放走朱玲玲等佢可以再嫁,唔係好多有錢 ...

想聽故事嗎?

首頁
12345...8

尾頁

跳至