夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

今次鬧完交,又被C6 遺棄在街中,深夜12點, 連我媽都以為他會在樓下等我,點知影都無。。。。 不過,我今次無咁蠢了,有帶鎖匙,有帶銀包 :mother:, 雖然唔開心,但原來被遺棄係可以習慣的,心已經不再像從前痛,我自己call taxi回家,孩子留在娘家睡。為母者強,我唔可以再軟弱,已經退了很多步,但我覺得自己已經無路可退了

公爵府

回覆樓主:

最緊要妳識諗,唔好為佢而唔開心

公爵府

回覆樓主:

公爵府

回覆樓主:

大宅

sakbbjaijai 發表於 16-10-23 00:29
今次鬧完交,又被C6 遺棄在街中,深夜12點, 連我媽都以為他會在樓下等我,點知影都無。。。。 不過,我今 ...
"原來被遺棄係可以習慣的"

見到你呢句個心噏咗一下,JM你要堅強呀
If you never abandon,I will in life and death

男爵府

認同遺棄多會習慣 ,更相信累積經驗去處理。

如果回娘家睡一晚就更加完美 , 表示對C6的無聲抗議 !

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

注意安全

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

注意安全

子爵府

回覆樓主:

點會無退路
人生可以有很多分义路
條條大路通羅馬
你總會搵到一條適合你的出路
未經本人同意,請勿轉載內容!

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆樓主:

男爵府

回覆:又唔開心。。。

姊妹拾年前我媽又是說退一步海闊天空?我說再退一步就跌落海?我係吾識游水死硬?所以我要自救跟住就揾律師九掂佢,這拾年我―年開心過一年,希望你也可以不要怕?

瑪瑙宮

好好照顧自己同囝囡

子爵府

樓主,其實下次你可以因少少事發佢爛渣,一支箭走咗去,要佢感受一下比人遺棄喺街既感覺,希望下次可以見到你開post, 標題係:「死c6第一次被我遺棄喺街。」

伯爵府

2024年龍年勳章

sakbbjaijai 發表於 16-10-23 00:29
今次鬧完交,又被C6 遺棄在街中,深夜12點, 連我媽都以為他會在樓下等我,點知影都無。。。。 不過,我今 ...

點解成日吵大架 ?

大宅

RAY媽 發表於 16-10-23 22:40
點解成日吵大架 ?

我地每次鬧交都因為佢阿媽,佢愛佢阿媽多過愛我囉,佢媽做乜都係啱,我只要唔認同,唔出聲黑面我就犯下大罪,佢丟低我喺街係我咎由自取,我諗佢係想徵罰我等我自我反醒掛。。。。法官大人,不如直接判我死刑la, 我好攰了
希望我的寶貝們健健康康,快高長大,幸福快樂

子爵府

樓主,其實下次你可以因少少事發佢爛渣,一支箭走咗去,要佢感受一下比人遺棄喺街既感覺,希望下次可以見到你開post, 標題係:「死c6第一次被我遺棄喺街。」

大宅

加油!!!唔好俾佢食住你!

子爵府

回覆樓主:

邊有D男人禁衰㗎,樓主成世流流長,唔該好好為下自己啦

水晶宮

一定要企硬,唔可以俾佢再傷害到自己

子爵府

sakbbjaijai 發表於 16-10-23 23:11
我地每次鬧交都因為佢阿媽,佢愛佢阿媽多過愛我囉,佢媽做乜都係啱,我只要唔認同,唔出聲黑面我就犯下大 ...

離婚啦,最怕d戀母狂,老婆一定要臣服老母嘅。呢世有排妳受氣。

首頁

尾頁

跳至